Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

yok bişi bebem daha netleşmeden sölemim bişi şimcik boşverin beni şimcik
ateşli mesajlarınıza dönelim
:jeyyar:

pekiiii yawrummm sevgilinle ilgili bir durmsa soyle yazzzz ara benı ayakta götürrüm senisenağlama

yokkkkk annnem bayılıyom sna olur mu oyle seyyy bak şimcikkk ya dalcammm yaaaa hanfendi kız çizgimden kaydırma beni alaaamm yaaa mannak gacıkaydirigubbakcemile2

yokkkkk annnem bayılıyom sna olur mu oyle seyyy bak şimcikkk ya dalcammm yaaaa hanfendi kız çizgimden kaydırma beni alaaamm yaaa mannak gacıkaydirigubbakcemile2

kiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm senmi hanfendisiiiinnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:

kızlarr öldüm gülmekten süpersiniz yaaa dahii fikirler çıkmış ortayaaa..
birde benden gelsinnn hani bu akşam türkiyenin maç ıvarya milli maç?? işte şöle bişi yazabilirsinizz formamı giydim bekliyor olucam?? :)) karşı tarafda hemen olaya atlarsa sizde yan çizmek istiyorsanızz ee ama bu akşam maç vardı ondan şey ettiydim diyebilirsinizz... yok eğerkii sizinde bu akşam gayet güzel şeyler yaşamanız iyi olucaksa istiyorsanızdaa şöle yazabilirsiniz" aşkım sanamki maç 90 dakika asıl maç 90 dakikadan sonra :))" ( özellikle evliler içindiyorum, biz bekarlar oturalım oturrduğumuz yerde ) :lepi:

pekiiii yawrummm sevgilinle ilgili bir durmsa soyle yazzzz ara benı ayakta götürrüm senisenağlama

derin mevzu bebem o yüzden netleşmeden şey etmiyim
yav boşver şurdan güzelim konu varkene
:jeyyar:

ne bağırıyon yine yahu az sus cici kız ol bakem

ıhh ben bekarım ama durmam
:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

kız belinay bu 90 dak dan sonra iyiymiş kız :lepi:valla bu msjın üstüne uzatmaları bilem izleyemez herhal sositososito

formamı giydim gellll bebem:))))))))
süperdi yaa tuttum bu akşam yapcamÇok üzgünüm çoook

bende yapsammı ?? yada şu ilacı yazsammı :)) sonra benimki büyük bi şevkle mesaj attığındaysa bende cevap olarak 1 nisaan desemmi :)))

süpersiniz kızlar varmı size karşı koyacak bir çılgın şaşarımşakkıdı

buda benden olsun "antifirizin olayım aşkım kışın ısıtayım yazın soğutayım":jeyyar:

Evli bayanlar için " Aşkım gelirken kapıyı anahtarınla aç komşuların bu halde beni görmesini istemezsin değilmi" :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…