Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

hımmm buda fena değil ama 90 dak yı gönderdim bile :jeyyar: cvp gelmedi daha ne düşünüyorsa şakkıdı

nezihem enişte bey heyecan yapmıştır maça gidrerken bayrak alsammı diye düşünüyordurr :) birde eğer bebişiniz varsa ya hakemlik yaparsa diye düşünüyordur :))

kız bebişimiz yok...ama cvp geldi ...:eek: valla kızlar iyiymiş bu mesac işi :sm_cool:

bu topiği tuttum hihoyyyt

ayy kızlar bende utangacımdır biraz,ama yanına gidince iş başka :eek:

canm benm maç var ama yanma gelemez ki maçtan sonra bu mesajı atıyım :))))

hem atsam bile bişecik olcağı yok maç flan :eek:

kız sankim benimki gelebilirr :) maksat içine kurt düşssün maksat içi iiçini yesin gelemiyor diyee :))) bizimkiler daha matrak yaa bu bi nevi vurup kaçmak oluyoo :)) ammavelakin evlenince onlar fena vurucaklarr biz kaçamicazz :))

kız sankim benimki gelebilirr :) maksat içine kurt düşssün maksat içi iiçini yesin gelemiyor diyee :))) bizimkiler daha matrak yaa bu bi nevi vurup kaçmak oluyoo :)) ammavelakin evlenince onlar fena vurucaklarr biz kaçamicazz :))

vurucaklar derken :jeyyar:
bende içi içini yesin istiyorum öyle bi mesaj atmk istiyorum kızlar yaaa delikafadulden

buda bekarlara özel olsun o vakit =))
bu akşam maç var 90 dk,ka
asıl maç 90 dk dan sonra
gelebilirsen eğer yanıma:roflol:

vurucaklar derken :jeyyar:
bende içi içini yesin istiyorum öyle bi mesaj atmk istiyorum kızlar yaaa delikafadulden

karıştırma orasını naniknanik​
buda bekarlara özel olsun o vakit =))
bu akşam maç var 90 dk,ka
asıl maç 90 dk dan sonra
gelebilirsen eğer yanıma:roflol:

sositososito bence şöle diyelimm.. napıyorsun aşkım diye mesaj attıklarında cevap aynen şu olsun " tostumu yedim bekliyorum , aşkım adresi biliyorsun" :lepi:​

erk msj-tenini özledim
kız msj-ben seni çok özledim
erk msj-okadarmı
kız msj-daha ne olsun aşkım seni demek her şeyini demek bende sınır yok
erk msj-çıldırtıyosun beni:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ne oluyo burda yaaa çok önemli bişiler kaçırmışım galiba okuyup gelem bi :))

ay bu süper topıkmış sitenin sapıkları sızı gıdı sızı bende acılım bı katılıcam :)

hadi bayanlar ama katılımlar bekliiiiz topik başlığına uyalım lütfeen yaneeeeşakkıdı

X