Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

ya kızlar soru ve cevaplar accıklandı sınavda yaptım gibi tesiti cözdüm ilk yardımdan 7 yannış tırafikden 9 yannış motordan 7 yannış puyannama yapparmısınız kac olluyor lüfen

Trafik ve motordan 82 ilk yardımdan 76 canım benim hesabıma göre rahat geçiyosun :)

benim de ilk yardımdan 7 yanlış tarfikden 7 yanlış ve motordon 9 yanlış çıktı ben nette araştırdım bi aksilik olmazsa geçicem inşallah

13 şubat sınavına erkek arkadaşım girdi
ama çok yoğun bir iş temposu olduğundan toplam 3 saat bile çalışamamıştır sınavlar için, geçmesi mucize olacak bende o mucize için dua ediyorum..bilmiyorumkismile
Sonuçlar ayın kaçında açıklanacak bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ,
bu arada sertifikamı aldım ama diğer işlemler için kaymaklığa gittim ne kalabalık öyle sabah 6 gibi gidip sıraya girmem gerekiyormuş iki iş çıktı başıma pfff neden kurslar halletmiyor ki bu işi..

Kızlar direksiyon sınavından geçmişim sositosositohihoyyytgamyoncuiremsu

Darısı hepinizin başına arkadaşlar :teytey:

Kızlar merhaba,
Türkiyede ehliyet fiyatları nasıl beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olucam şimdiden teşekkürler.
Ben kıbrıstayım burada 1400 lira 10 saatlik sürüş eğitiminden sonra sınavsız veriyorlar,ama türkiye ye dönüşte değiştirmek gerekiyor ve ekstradan ücret ödüyorsun o yüzden kararsız kaldım araba kullanmayı biliyorum sadece ehliyet lazım

Kızlar direksiyon sınavından geçmişim sositosositohihoyyytgamyoncuiremsu

Darısı hepinizin başına arkadaşlar :teytey:

sonunda sınava girdim ve geçmişim baş ağrısıyla girdim sınava ama geçtim çok mutluyum

:lepi: :lepi: tebrikler kızlar.. Darısı başımıza

Kızlar merhaba,
Türkiyede ehliyet fiyatları nasıl beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olucam şimdiden teşekkürler.
Ben kıbrıstayım burada 1400 lira 10 saatlik sürüş eğitiminden sonra sınavsız veriyorlar,ama türkiye ye dönüşte değiştirmek gerekiyor ve ekstradan ücret ödüyorsun o yüzden kararsız kaldım araba kullanmayı biliyorum sadece ehliyet lazım

Burda 600 e alabilirsin

kızlar bende kursa yazıldım.nisan da sınava giricem.sorular nasıl zormu ,önceden çıkmış sorularla hemen hemen aynı diyorlar doğrumu?

mevcancım sorular hemen hemen benzıyor fakat enson benım gırdıgım sınav kazıktı soru içinde soru vardı ve bırcok soru hıç cıkmayan sorulardı ama yınede gectım ılk yardımdan 100 trafıktan 95 motordan 96 beklıyorum
Darısı dıreksıyon kursuna

mevcancım sorular hemen hemen benzıyor fakat enson benım gırdıgım sınav kazıktı soru içinde soru vardı ve bırcok soru hıç cıkmayan sorulardı ama yınede gectım ılk yardımdan 100 trafıktan 95 motordan 96 beklıyorum
Darısı dıreksıyon kursuna

inşallah canım saol...

kızlar geçmiş sorulara netten çalıştık diyorsunuz ya bi link verirmisiniz.ben baktım karman çorman hiç bi şey anlamadım.şöyle yıl yıl çıkan soruları ve cevapları koyan bi site varsa adres verirmisiniz.

kızlar bende cevaplarla karşılastırdım büyük ihtimalle geçtim direksiyon sınavınada inşallah atlatırımm

Back