Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

bende 13 şubatta girdim...Kursada gidemedim işten dolayı. Bi kitap verdiler onu okudum onda sorularda vardı onları çözdüm.Yetti diye düşüğnüyorum. Bakalım bugun - yarın açıklanır...

bizim sınavda 17 nisandaymış.yavaş yavaş başlıyorum çalışmaya..

17 nisana çok var diye düşünme hergün en az yarım saatini ayır oku...Çünkü ne kadar kolay olursa olsun ciddiye alınmayan hiç birşey başarılamaz bence...
O yüzden çalışma kararın doğru bir karar kaydirigubbakcemile5

kızlar bende kursa yazıldım.nisan da sınava giricem.sorular nasıl zormu ,önceden çıkmış sorularla hemen hemen aynı diyorlar doğrumu?

canım çıkmış soruları çöz yeter.Hatta şöyle yap çözdükten sonra yanlışlarının cevaplarını bir kağıda yaz onlarıda ezberle sonra tekrar tekrar çöz soruları.Bu yöntem çok işe yaradı bende.

kızlar dün eşim 2007 den en son sınava kadar çıkmış soru ve cevapları çıkartıp bi kitap halinde getirdi bana.hemen başladım çalışmaya.kızımda küçük zaten anca vakit bulup çalışıyorum.benim gibi yeni kayıt olup nisanda girecekler arkadaşlar varsa paylaşımda bulunsak keşke.

Selam kızlar bende bir kaç sene önce sınava girdim
inanın sorular hiç zor değil
yardım eden öğretmenler bile var
hatta size verilen o kitapdan birebir sorular çıkıyor
motora ağırlık verin gerisi kolay zatengamyoncuiremsu

Selam kızlar bende bir kaç sene önce sınava girdim
inanın sorular hiç zor değil
yardım eden öğretmenler bile var
hatta size verilen o kitapdan birebir sorular çıkıyor
motora ağırlık verin gerisi kolay zatengamyoncuiremsu

yardım eden öğretmen bana niye denk gelmedi Çok üzgünüm çoook

evet o kitaptan çıkıyo çoğu...

selam kızlar bende eşimle evrak hazırlıyom ehliyet kursu için biz eşim çalıştıgı bendede 5.5 aylık bebek oldugu için evden kitap ve testlerle internetten hazırlancaz çıkabilen soruları paylaşırsanız neler sevinirim çok herkese başarılarr

kızlar dün gece en son sınavın sorularını çözdüm.ilk yardım ve trafikten 2 yanlış yaptım motor ise berbat.bu yüzden haftaya motor günü kursa gidicem.

26aralık 2009 sınavına girdim trafik 97 motor 96 ilk yardım 90 geçtim direksiyon sınsvındada 85 puan aldım ve ehliyetimi aldım 2 aydır yollardayım.darısı sizin başınıza.ben internette bol bol test çözerek çalıştım şiddetle tavsiye ederim

26aralık 2009 sınavına girdim trafik 97 motor 96 ilk yardım 90 geçtim direksiyon sınsvındada 85 puan aldım ve ehliyetimi aldım 2 aydır yollardayım.darısı sizin başınıza.ben internette bol bol test çözerek çalıştım şiddetle tavsiye ederim

maşallah :nazar:

kızlar sonuclar bekledıgımden daha guzel hatta hemen hemen aynı çok mutluyum ilkyardım 100
Motor 98
Trafık 96

Ben sıraya gıtmışım hıç kursa gıtmedım evde hep kendım calıştım ona ragmen super puanlarım darısı herkesın ve dıreksıyon sınavını gecmeye

trafik 90
motor 90
il yardım 93 benimde....
ofiste azcık çalışmayla bu kadar

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben de bugün kursa kaydoldum17 nisanda sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum
bu arada daha önceki sınavı geçen arkadaşlara da hayırlı olsun...

Back