Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

dün direksiyon sınavı olduk heyecandan nasıl oldu hatırlamıyorum hatalar haricide anlatayım size

öğlenden sonra 5.sıradaydım neyse ..sıram geldi bindim merhaba dedim hiç arkaya bakmadım ama sonra burnum akmaya başladı mendil istedim verdi usta hoca snr koltuğumu ayarladım aynaları ayarladım kemerimi taktım arabayı çalıştırdım ve yanlış sinyalle çıktım döner kavşağa geldim durdum sorunsuz geçtim bi yerde ani fren yaptım ama ben arkadakinlerden çok konuştum onlar hiç konuşmadı snr patronu gördüm dütt diye korn çaldım..geri viteside yaptım ama daha geçip gçmediğimi öğreemedim bu akşam gidip kursa öğreneceğim inş. geçmişimdir..

günaydın kızlar benimde bu cumartesi direksiyon sınavım var semtte yavaş ve kenardan olmak şartı ile eşim trafikte sürdürüyo ama sınavda nasıl olur bilmiyorum şimdiden çok heyecanım var inş o zaman geçer hiç kursada gitmedim neler yapmam gerekiyo hiç bilmiyorum biraz bu konuda yardımcı olurmusunuz

evet arkadaşlar hatalarım benim gözümde epey büyüktü ama bana sağolsunlar 93 puan vermişler gerçi fazla vermişler sankii ama onlar öyle taktir etmişler ve 93 vermişler darısı tüm ehliyet alacak arkadaşlara

ya bazılarıda diyo 18ine grmn yeterli bn 92liym bu sene ehlyet almk istyorm seneye snv sstemi dğşckmiş ve zorlaşcakmşş off:S

ya bazılarıda diyo 18ine grmn yeterli bn 92liym bu sene ehlyet almk istyorm seneye snv sstemi dğşckmiş ve zorlaşcakmşş off:S

92 ocak veya şubat doğumluysan kayıt olabilirisn.

komşumun oğlu mart doğumlu mart ayını bekliyor,yazılmak için.

kızlar sızın yazılarınızı okudukça daha bır hevesle dıreksıyon kursunu beklıyorum gercı ılk önce sınav var 1 haftamız kaldı kımler gırecek şimdi 13 şubatta ben bu haffta hiç çalışamadım ama son hafta yogun calışıcam artık

bugün direksiyon kursuna gittim sınav günümü öğrendim 21 şubatmış.kursun ilk günüydü ben gayet iyi sürdüm hoca hiç müdahele etmedi bile kurs alanından dışarı da çıktım kavşaklara kadar geldim iyiydi yani herşey.allahtan bi mani gelmez de heyecanda yapmazsam hoca bu şekilde geçersin diyor ama işte hiç belli olmaz inşalah geçerim...

evet arkadaşlar direksiyon sınavını geçtim ilkinde kalmıştım ikincide geçtim o kadar rahatladımki anlatamam

bugun sınav yerımızı öğrendık arkadasla aynı yerde denk geldık aynı okulda gırcekmışız çok sevındık.bu saate kadarda eslerımız soru sordu bız cevapladık ıyı oldu.

Sizler ögrendınızmı gırcegınız yerlerı

nasıl yanı korkulacak bişey yok ben fırsat buldukca tesi cözüyorum 2004 sınav surularından başladım sorular bir birinemi benziyor sınavdada bize böylemi gelicek girenner nolur yardım eddin piskolişi ollarak bitim ya 13 sınavım var yardımmmmmmmmm

çok şükür direksiyon sınavındanda geçmişim 80 almışım ohhh beee darısı alacaklara inş başarılar:)

Back