Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

motorda resimli sorulara çalış zaten genelde benzer sorular çıkıyor ilk yardımı hafife almaoglum hafife aldı iki soru ile kaldı 13 .de yine girecek,sürekli geçmiş testleri çöz.

Dün yoğun trafiğe E5 e çıktım kızlar hiç sorun yaşamadım yarın sınavım var bu sefer bu işolucak sanırım :) Pratik yapmanın çok faydası var mümkün olduğunca ders almaya bakın hocalarınızdan .

slm kızlar sınavdan çıktım ama okadar gecmış sınav sorularını çözdum ben bukadar zor sınav görmedım acayıp zordu ınsallah gecerız

a.s bede bügün girenlerdenim ilk yardım tırafik kolaydı motor zordu bakalım sonuşlar nezaman belli ollucak bilen varmı

ya motordo su soruyu ne yaptınız hangisi motorun parcası deyildi a aks b supap c harılamıyorum d kam milim siz hangisini yaptınız ben b yaptım yannışmış aks ollucakmış

ben aks yaptım canım o dogru

Alttakı sordugun soruyuda dogru yaptım

Kıtabı karsıma aldım tek tek sayfalara bakarak soruları bulmaya calışıyorum bakalım nasıl çıkçak sonuc

42 saat yaptim halen sinava giremiyorumm kafayi yiyecem artik arkadaslar ne kadar hata yapmayim derken okdar hata oluyor inaninki psikolojim cok bozuk herkeze sinrleniyorum bagiriyorum cagiriyorumm ehliyet ben cok yipratti offffffffffffffff offfffffffffffffffffff

arkadaşlar.sınav hakkımız bıttıgınde.bır daha ehlıyet alamıyormuyuz:(.bir bilgisi olan varmı?

sınav hakkımız bittiğinde tekrardan dosya açılması gerekiyo bildiğim kadarıyla yani tekrar dosya açılması demek tekrardan kursa yazılmak demek

ya kızlar sizinde bu milletim safası görüntelenmiyormu bası sitelere girmek isdiyorum safa görüntenmiyor sizdede ögle olluyormu

ya kızlar soru ve cevaplar accıklandı sınavda yaptım gibi tesiti cözdüm ilk yardımdan 7 yannış tırafikden 9 yannış motordan 7 yannış puyannama yapparmısınız kac olluyor lüfen

Back