E tamam değilse sorun ne ?Konu aldatma yada güvensizlik konusu değil aslında. Ve dediğim gibi abla için de kocamı ayartmaya çalışıyor gibi bir düşüncem yok gerçekten. Bana konuşmalar samimi geldi sadece okadar hayatımda mesafe severim ondan dolayı.
E tamam değilse sorun ne ?
Sen sevmiyorsun eşin seviyor demek ki
O msjlarda ne var Allahaşkına ya
Durup dururken kavga çıkarıp huzurunu mu bozmak amaç ?
Burdaki iki tane paranoyak kıskanç fesat kadınının gazına gelip eşinle kavga etme lütfen
İyiliğin için konuşuyorum rahat ol ya
Bu düşüncenize katılmıyorum.E tamam değilse sorun ne ?
Sen sevmiyorsun eşin seviyor demek ki
Valla eşiyle arasındaki sorunu bana anlatan adam banamı yürüyor diye hiç düşünmedim. Dertlenmiş anlatmış. Bukadar paronayaklık iyi değil.belkide bir cümle iyi gelecek. Benim kız arkadaşımın tesellisine elli psikoloğa değişmembana normal gelmiyor, sonuçta eşlerinizden şikayetleniyorsunuz. ailelerden vs konuşsanız tamam da, ortaya eş ilişkinizi döktüğünüz zaman farklı da anlaşılabilir, iyi niyetli de anlaşılmayabilir.
İnsanların ne yaşadığını ne biliyorsunuz. Belki işi bırakmasını da işe dönmesinin Bi sebebi vardır. Sizde çok önyargılısınızçok ilginç bir tavrınız var çok keskin, o bahsettiğiniz fesat kadınlardan biri de benim sanırım.
bana hiç normal gelmedi birden evlenip işi bırakıp birden boşanıp tekrar işe dönmesi.
artı ne mana evlilik sorunlarımı 10 yaş küçük iş arkadaşıma anlatayım...
E tamam boşansın o zamanBu düşüncenize katılmıyorum.
Evlilikte eşlerin,birbirlerinin hassasiyelerine saygı göstermesi gerektiğini düşünüyorum.
'Ben böyleyim,sen rahatsız olsan da ben iş arkadaşlarımla samimi olurum' tavrı ilişkiyi zedeler.
Ben ne boşansın dedim,ne de kavga etsin.E tamam boşansın o zaman
Eee yapabilecek mi HAYIR
O zaman?
Adamda ben buyum demeye başlar bir araya süre sonra
Sürekli kavga huzursuzluk güven gider
Evlilik bu mu demek?
Ben yüz göz olmam şahsen
40 yaşında kadınıda kıskanmam
Belli ki abla-kardeş olayı var ortada
Büyütüp büyütüp kavga çıkarsın saygı bitsin
Sonra gelip buraya konu açarsınız kocam ilgisi kocam küfür ediyor hakaret ediyor diyw
Biraz anlayışlı olmak gerek
Ha adam kadınla uygun olmayan bir konuşma yapar o ayrı tabi...
E tamam boşansın o zaman
Eee yapabilecek mi HAYIR
O zaman?
Adamda ben buyum demeye başlar bir araya süre sonra
Sürekli kavga huzursuzluk güven gider
Evlilik bu mu demek?
Ben yüz göz olmam şahsen
40 yaşında kadınıda kıskanmam
Belli ki abla-kardeş olayı var ortada
Büyütüp büyütüp kavga çıkarsın saygı bitsin
Sonra gelip buraya konu açarsınız kocam ilgisi kocam küfür ediyor hakaret ediyor diyw
Biraz anlayışlı olmak gerek
Ha adam kadınla uygun olmayan bir konuşma yapar o ayrı tabi...
Hay sen çok yaşa ne güldüm ya şu yorumaSanırsın öz ablası
Olabilir bir gün aldatılcam diye ajan mı olalım yaniAhh ah, 40 değil gencecik karısını 50 yaşında sözde ablalarla aldatan kocalar gördüm.. Kan bağı fln yoksa kimseye güvenmeyin hanımlar... Sakın sakın. Burda tecrübe konuşuyor. Neler neler görmüşlüğümm varda burda yazamam.
Genele söyledimBen ne boşansın dedim,ne de kavga etsin.
Sadece o cümlenize katılmadığımı ifade ettim.
Eşler,birbirleriyle güç savaşına girip kavga etmeden de birbirlerinin sınırlarına ve hassasiyetlerine saygı gösterebilirler.
Meseleleri kendi bağlamında konuşursak,
birbirimizi daha iyi anlayabiliriz.
Sonra buraya gelip konu açarsınız şeklindeki cümlenize de anlam veremedim.
Bana mı söylüyorsunuz?
Genele mi?
Evet öylesindirçok ilginç bir tavrınız var çok keskin, o bahsettiğiniz fesat kadınlardan biri de benim sanırım.
bana hiç normal gelmedi birden evlenip işi bırakıp birden boşanıp tekrar işe dönmesi.
artı ne mana evlilik sorunlarımı 10 yaş küçük iş arkadaşıma anlatayım...
İnsanlar en az 9 12 saat birlikte çalışıyor. Dertleşecek sohbette edecek. Yatak muhabbeti yapmamış kadın.iş arkadaşlarımızda bize eşiyle olan kavgalarını anlatır falan anlatır ne var bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?