Ego tatminini iyi niyet sanan kocam

Hepimizin iş yerinde erkek iş arkadaşları var ama kimse kimseye bu kadar özelini anlatmıyor genelde. Ayrıca hayatta herkesin problemleri olabiliyor bunları bu kadar dillendirip anlatmak istemezdim. Ayrıca mesai dışında iş arkadaşlarıyla haberleşme ve mesajlaşma işine pek sıcak bakmıyorum. Sanırım siz üstüne düştükçe bu konunun, eşiniz daha da gizli görüşmeye devam edecek. Ayrıca abla olması bir şey ifade etmiyor. Evli barklı çocuklu olup iş yerinde yeni mezun erkeklerle yatan 40 yaş üstü kadınlar da gördük ne yazık ki.
eşinizin iş yerine gidip davranışlarını bir gözleyin bence.

üslubunuz çok dik olduğu için anlaşabileceğimizi sanmıyorum.
kimsenin fikri değişmeyecek konuşsak da.
aldatan yine de aldatır ama böyle şeylere ortam oluşturmamak en doğrusu.
iyi geceler.

Katılıyorum

DOStunu yakın düşmanını daha yakın tut demişler ablayla bi tanış

Doğru söylüyorsunuz. İçimden geçenleri tüm samimiyetimle anlattım; kimse kötü niyetli olmayabilir ama dışarıdan yanlış anlaşılabilir diye, hak verdi eşimde. Dikkat edeceğini içimin rahat etmesini beni ve geleceğimizi kaybedecek şeylerin olmasına izin vermeyeceğini söyledi. Bakalım

ayy erkeklerin de bu safa yatmaları
sizin iş yerinizden biri mesaj atsın size böyle bakalım umursamadan geçebilecek mi
o zaman hemen tüm duyuları açılıyor beyefendilerin...
bu safı oynamalarına da izin vermeyin

Benim de sevgilimin iş yerinde buna benze rbir 'abla' var - ben seviglimi iş yerinde sık sık ziyaret ederim - kendisinen daha erken çıktığım için uğrarım haftada en az 3-4 kez - kadınla yakın temastayım - Oğlu'nun nişanına birlikte gittik zaten.
Yani demem şu ki - asla ve asla aldatma ve ya buna bezner bir şey olmayacağıdnan eminim ama sevgilimin benden başka bir kadınla (ailesi hariç) herşeyini paylaşmasını, çok samimi olması beni her türlü rahatsız eder o yüzden sizi çok iyi anlıyorum.
Bence doğru tepki vermişsiniz - Hayır yani belli bir yaşta, çouklu çocuklu bir kadın, iş arkadaşı dahi olsa evli bir adamla öyle dost arkadaş filan olamaz - kimse kusura bakmasın. Ben asla okadar geniş değilim.
Bi kere ben o kadının yerinde olsam sizden çekinirim - sizin yanlış anlamanızdan korkarım. Ama bu tür kadınlar 'arkadaş' oldukları erkeklerin eşlerini gram düşünmezler - Bu da gerçekten çok rahatsız edici.
Burdan yapılması gereken - eşiniz tavrını koyacak. Mesafesini koyacak.
Onu işe almak ona mı düşmüş? İK mı eşiniz?
Yok yani ne münasebet!!!

Çok teşekkür ederim. Tam olarak duygularım böyle. Gerçekten beni çok iyi anlamışsınız. bende sizin gibi düşünenlerdenim. Özellikle iş yerinde herkesin herkese karşı belli sınırları olmalı bencede. Hem kadın için hem erkek için geçerli tabiyki.

Yüz verdik ayıya geldi mıçtı halıya. .
Bir tanışın derim, böylece aklınızdaki kötü tablo silinir.
Ben kötü bir şey olduğunu sanmıyorum.

Normalde idare edin mesajı ve işe aldırma mesajında bir gariplik yok ancak sürekli samimi olması ve her problemini eşinize anlatması,sen çok zekisin demeler filan sakat.Arada 10-15 yaş fark olup abla modunda takılıp,hatta eşleriyle samimi olup adamlarla her türlü şeyi yaşayan insanlar gördüm.Kadını evine filan davet etme bence yada samimi filan olma o dahada yüz bulmalarına ve rahat davranmalarına sevep oluyor.İş yerine git ve aba altından sopa göster bence.kocanıda takip et.Kimse kusura bakmasında bunda ne var moduna gerek yok.Tamam aşırı kıskançlığa gerek yok ama her zamanda dikkatli olmak lazım.Ayrıca evet belli bir yaş üstü kadınlar daha tehlikeli oluyor ve ri erkeği elde etmek için damardan girmeyi çok iyi biliyorlar

Hiç kadınla falan tanışıp yüz göz olmayın. O abla abi olayları eskidenmis, abla diyeceği yaşta olup da ne haltlar yiyen bir sürü insan var. Bence işyerine falan uğrayıp mesafeli bir tavırla sert durun, bir daha mesaj falan atarsa da evli birine mesaj atacağınıza kendi işinizi kendiniz çözün deyin. Kadın geri duracağını bilsin, eşiniz zaten en büyük suçlu . Kendini psikolog falan zannediyor galiba.

Yarin bir gün siz de iki cocukla iki kere bosanmis halde ortada kalabilirsiniz. Bir umut mesaj attiginiz eski is arkadasiniz "bana is var mi?" Mesajindan sonra sizi engellese ne hissedersiniz??
Esinizin kadini engellemesi son derece çiğ bir davranis. Sizin onu buna zorlamaniz da midemi bulandirdi. Yazik degil mi belki de 4 cocugun rizkini kesti sizin sacma tribiniz.
Ayrica "ben gelemicem idare edin" mesaji idari amire atilmaz. Is arkadasina atilir.
Mesela baska bir isten dolayi gelmezsin,karnim agriyor dersin. Is arkadaslarin konun gecerse "evet yaa dun de kıvranıyordu" derler.
Ben sizi hakli bulmadim ve kadinin yeniden ise baslamasina sevindim. Kolay degil bu devirde orta yasli 4 cocukli kadiinin ise girmesi.
Sacma tribinize son verip empati yapin lütfen. Bugun bir anlik kiskanclikla yaptiginiz kotuluk (zor durumda olan insqnin ise girmesine engel olma) yarin basiniza gelecebilir.

Beni idare edin diye müdüre söylenmez zaten çalışma arkadaşına söylenir. Fazla abartıyorsunuz kocanı 4 çocuklu kadına mı kaldı, kadın da abla abla diyen kocanıza mı ?

ben konuşmaların hiç bir yerinde kötü niyet görmedim.
eşinize güvenin derim.
ilk mesaja istinaden yazıyorum diğer sayfaları okumadım bi yanlışı olduysa geçmişte bilemem.

Aynı hissediyorum şu an kendimi aynı anlattığınız gibi. Sanırım arkadaşlıklar da kadın erkek ayrımı yapmadığımız için böyleyiz. Bana çok normal geliyor birbirini yakın hisseden insanların dertleşmesi. Galiba bu özgüvenle de ilgili. Eşimin de kadın is arkadaşları var hiç aklıma gelmez acaba ne zaman birbirlerinin yataklarına atlıcaklar diye insanlar evliliklerini kendi kendilerine cehenneme çevirip sonrada suçu karşındakine atmaya bayılıyor.

Konu sahibi bence abartıyorsunuz. Samimi iki insanın dostluğundan fazlasını görmedim ben burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…