Merhaba hanımlar,
Hemen konuya gireyim :) birisi ile tanıştım. Yıllar sonra kafama yatan birisi gibi duruyor şuan. Fakat sorun şu ki bana ben lise mezunuyum, kendimi satış alanında geliştirdiğini söyledi. Şuanda da mevkii olarak iyi bir konumda diye anladım. Aile şirketleri var. Ben ise mühendislik okumuş üstüne yüksek yapmış birisiyim :) Hal böyle olunca kafamda deli sorular. Bu ilişki olur mu olmaz mı? Ciddiyete binerse ne yaparım gibi durumları düşünmeden edemiyorum. Çevre vs baskısı belki olabilir. Çevrenizde bu duruma benzer bir süreç yaşayıp mutlu olan var mı ? Yani ne yapmalıyım, hangi yönde ilerlemeliyim bilemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim .
Fakat sorun şu ki bana ben lise mezunuyum, kendimi satış alanında geliştirdiğini söyledi. Şuanda da mevkii olarak iyi bir konumda diye anladım. Aile şirketleri var. Ben ise mühendislik okumuş üstüne yüksek yapmış birisiyim :) Hal böyle olunca kafamda deli sorular. Bu ilişki olur mu olmaz mı?
Ayy evet aynı apartmandalar annesi ve amcasıgil. Ama çocuk burada yaşıyor bir kaç yıldır. Arada onların yanına gidiyorum diyor. Kaç kaç kaç derken merak ettimaklıma bişi gelmedi
Aynı apartmanda yaşamasa bile aynı iş yerinde olurlarsa kaynı eltisi falanValla konu sahibesi yukarda aile şirketiyle ilgili meseleyi yazmış birisi bence orayı da kurcala şurda görüdklerimden sonra artık korkuyorum bu aile şirketlerindenaile şirketi olanlar klan şeklinde yaşıyor valla ağzını ara aynı apartmanda yaşıyorlar mı cevap evetse kaç kaç kaç
Abi kardeş şirket kurmak da aile şirketi sayılıyor mu ortada baba olmadan. Aynı sorunlar gündeme gelir miYukarda da yazdım aile şirketi derttir. Bir de aile aynı apartmanda oturuyor diyorsunuz. Evlenince sizinde orda oturma olasılığınız çoook yüksek. Baştan olmasa bile bi kaç yıl sonra bir sürü nedenle o apartmana taşınmanızı isteyebilir eşiniz. Çünkü gelir ortak. Fazla söz sahibi olamayacaktır. Baskı yaşayabilir ve kaldıramıyabilir sizden taviz vermenizi isteyebilir. Bunları iyi konuşun ve iyi düşünün
Peki sizBenim eşim biz tanıştıktan sonra liseyi açıktan tamamladı :) ilk liseyi bile okumadığını öğrendiğimde şok olmuştum:)
çünkü ben 2 üniversite okudum, Almanya'da yetiştim. Şuanda da bir Alman yazılım şirketine bağlı çalışıyorum. O ise kısaca "işçi".
Çok detaya girip kendimi anlatmayayım ama her gün bir önceki günümden daha mutluyum, allah utandırmasın:)
Ama bu tamamen karşı tarafın karakter yapısı, ailesi, dünyaya bakış açısı vs ile alakalı. Ne mutluyum diyenleri ne de mutsuzum diyenleri baz almayın derim. Bu durumda yalnız birbirinizle iletişiminize, birbirinizi anlayabilmenize odaklanın derim, hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?