Eğitimi okullar olarak düşünmek hata, ne tahsilli insanlar gördüm cahilin önde gideni, ne lise ortaokul mezunlari tanidim bilgili zeki kişisel gelişimini ihmal etmeyen. Biraz tanıyın zihin yapısını, karakterini görün, anlayın. Sonra karar verebilmeniz daha kolay ve doğru olur
Evet benim aklıma da gelen düşünce bu oldu. Soramadım dacok rahat universiteye girilen su donemde de lise mezunu kalinmaz ki ya .hani deseniz parasi yok vs derim ki haayt telasi .maddi durumu da iyiyken ekstra okuyabilirdi diye dusunuyorum.
Mühendislik okudunuz yüksek lisans yaptınız şuan ne yapıyorsunuz peki? Birde eğitim durumunda okulun etkisi olduğu kadar aile eğitimi, terbiyesi almış olması çok daha önemli bunu da göz önünde bulundurun lütfen ki şirketleri var diyorsunuz. Size saygılı mı? Bir kadınla konuşurken üslubuna davranışına dikkat ediyor mu? Evde bütün işleri size yükleyecek bir tip mi? Kavga anında hemen küfre mi başvurur? Daha biraz önce bu saydıklarımdan dolayı boşanma aşamasına gelen birinin konusu vardı. Asıl ciddiye alınması gereken bunlardır evlilikte :)Merhaba hanımlar,
Hemen konuya gireyim :) birisi ile tanıştım. Yıllar sonra kafama yatan birisi gibi duruyor şuan. Fakat sorun şu ki bana ben lise mezunuyum, kendimi satış alanında geliştirdiğini söyledi. Şuanda da mevkii olarak iyi bir konumda diye anladım. Aile şirketleri var. Ben ise mühendislik okumuş üstüne yüksek yapmış birisiyim :) Hal böyle olunca kafamda deli sorular. Bu ilişki olur mu olmaz mı? Ciddiyete binerse ne yaparım gibi durumları düşünmeden edemiyorum. Çevre vs baskısı belki olabilir. Çevrenizde bu duruma benzer bir süreç yaşayıp mutlu olan var mı ? Yani ne yapmalıyım, hangi yönde ilerlemeliyim bilemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim .
Mühendislik okudunuz yüksek lisans yaptınız şuan ne yapıyorsunuz peki? Birde eğitim durumunda okulun etkisi olduğu kadar aile eğitimi, terbiyesi almış olması çok daha önemli bunu da göz önünde bulundurun lütfen ki şirketleri var diyorsunuz. Size saygılı mı? Bir kadınla konuşurken üslubuna davranışına dikkat ediyor mu? Evde bütün işleri size yükleyecek bir tip mi? Kavga anında hemen küfre mi başvurur? Daha biraz önce bu saydıklarımdan dolayı boşanma aşamasına gelen birinin konusu vardı. Asıl ciddiye alınması gereken bunlardır evlilikte :)
Kafa yapisina bagli. Dag ayisi degilse ve kompleks yapmiyorsa sorun olmaz bir aileyi gecindirebiliyorsa.
Şimdi üniversite mezunu biri lise mezunu biriyle arkadaşlık flört ediyorsa evlenedebilir demekki seviye yakın demektir bana göre.
Yani sen muhendissin ve adamin aile şirketi var doğru mu anliyorum?
Bacım o halde bu konuyu erkek arkadaşının açması gerekmez mi ?
Baski olacaksa ona olur, sana değil.
Şimdi bazı erkekler bunu kompleks yapıp kadına pakolojik şiddet uyguluyor. Hatta byrada bir doktor hanım vardı kocası tarafından sürekli aşağılanan.Merhaba hanımlar,
Hemen konuya gireyim :) birisi ile tanıştım. Yıllar sonra kafama yatan birisi gibi duruyor şuan. Fakat sorun şu ki bana ben lise mezunuyum, kendimi satış alanında geliştirdiğini söyledi. Şuanda da mevkii olarak iyi bir konumda diye anladım. Aile şirketleri var. Ben ise mühendislik okumuş üstüne yüksek yapmış birisiyim :) Hal böyle olunca kafamda deli sorular. Bu ilişki olur mu olmaz mı? Ciddiyete binerse ne yaparım gibi durumları düşünmeden edemiyorum. Çevre vs baskısı belki olabilir. Çevrenizde bu duruma benzer bir süreç yaşayıp mutlu olan var mı ? Yani ne yapmalıyım, hangi yönde ilerlemeliyim bilemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?