- 21 Temmuz 2018
- 7.113
- 21.378
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aileyi geçindirebiliyor kısmını çok anlayamadım şu süreçte ama belli olur elbet
Su acidan diyorum: ilerde cocugunuz olsa ve siz ise ara vermek zorunda kalsaniz ailesini gecindirebilir mi
Ben buna katılıyorum, kafanın uyduğu, 2 çift laf etmenin üstüne muhabbetinden hoşlandığın kişiyle zaten eğitim seviyen benzerdir.
Konu sahibesi , ünvye gitmek ya sana çok büyük bir farklılık katmamış ya da adam fevkalade kendini geliştirmiş biri yoksam zaten adamdan hoşlanmazdın. Hoşlandıysan beğendiysen beğenmişsin demektir, oturup diploma kıyaslama gibi bir tuhaflığı yaşadığım 3 kıtada sadece Türkiyede gördüm.
Doğru söylediniz öbür türlü hoşlanamazdım evet ben de dediğiniz şeyleri düşündüm. Sadece kafama takılan aile vs vs durumları o da ilerisi olursa yani ciddiye evrilirse ilişki.
Uyduruk bir ünide kötü bir bölüm okuyacağıma o zaman ve parayı kendimi kendimi gelistireyim diye düşünebilir. Ki haklı bence. Üni mezunu olmak istedikten sonra açıkta bile okunur.cok rahat universiteye girilen su donemde de lise mezunu kalinmaz ki ya .hani deseniz parasi yok vs derim ki haayt telasi .maddi durumu da iyiyken ekstra okuyabilirdi diye dusunuyorum.
Valla konu sahibesi yukarda aile şirketiyle ilgili meseleyi yazmış birisi bence orayı da kurcala şurda görüdklerimden sonra artık korkuyorum bu aile şirketlerinden aile şirketi olanlar klan şeklinde yaşıyor valla ağzını ara aynı apartmanda yaşıyorlar mı cevap evetse kaç kaç kaç
kendini gelistirmek derken bir seyler okumak ,ilgisini ceken bir bolumde hocadan ders dinlemek zengin bile olsaniz bence gerekli . kendi yasadigi yerde asiri zaman para harcamadan da okuyabilirdiUyduruk bir ünide kötü bir bölüm okuyacağıma o zaman ve parayı kendimi kendimi gelistireyim diye düşünebilir. Ki haklı bence. Üni mezunu olmak istedikten sonra açıkta bile okunur.
Aile şirketi demek ömür boyu aileye gebe bir hayat sürmek demek. Olur da işler değişir aile ile bozuştuğunda iş yapabilecek potansiyeli varsa düşünebilirsiniz. Ama ben hayata bakış açıısda farklılık olacağını düşünüyorumMerhaba hanımlar,
Hemen konuya gireyim :) birisi ile tanıştım. Yıllar sonra kafama yatan birisi gibi duruyor şuan. Fakat sorun şu ki bana ben lise mezunuyum, kendimi satış alanında geliştirdiğini söyledi. Şuanda da mevkii olarak iyi bir konumda diye anladım. Aile şirketleri var. Ben ise mühendislik okumuş üstüne yüksek yapmış birisiyim :) Hal böyle olunca kafamda deli sorular. Bu ilişki olur mu olmaz mı? Ciddiyete binerse ne yaparım gibi durumları düşünmeden edemiyorum. Çevre vs baskısı belki olabilir. Çevrenizde bu duruma benzer bir süreç yaşayıp mutlu olan var mı ? Yani ne yapmalıyım, hangi yönde ilerlemeliyim bilemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim .
Aile şirketi demek ömür boyu aileye gebe bir hayat sürmek demek. Olur da işler değişir aile ile bozuştuğunda iş yapabilecek potansiyeli varsa düşünebilirsiniz. Ama ben hayata bakış açıısda farklılık olacağını düşünüyorum
Üniversite okuyan her insan elbette inanılmaz bilgli, kültürlü olmuyor. Kafama takılan nokta şu günümüzde herkes üniversite mezunu. Bu kadar maddi durumu iyi bir insan neden üniversite okumamış? Üniversite okumamış ama kendini çok geliştirmiş olayı annelerimiz zamanında kaldı bence. Hiç mi ilgi duyduğu üzerinde eğitim almak istediği bir alan yok? Teyzem 50 yaşında edebiyattan mezun oldu benim, günümüz koşullarında bir insanın üniversite okumamasını anlayamıyorum o yüzden. Ben buna takılırdım
Çevremde çok örnek var ben dahil bu sebepten mutsuz olan pek görmedim. İlk eşim iki üni mezunuydu. Narsistlerin kralıydı. Şimdik eşim lise mezunu kendini yetiştirmiş biri ve kıyaslanamayacak ladar artıları var. Takolmayon derim karalteri iyiyseMerhaba hanımlar,
Hemen konuya gireyim :) birisi ile tanıştım. Yıllar sonra kafama yatan birisi gibi duruyor şuan. Fakat sorun şu ki bana ben lise mezunuyum, kendimi satış alanında geliştirdiğini söyledi. Şuanda da mevkii olarak iyi bir konumda diye anladım. Aile şirketleri var. Ben ise mühendislik okumuş üstüne yüksek yapmış birisiyim :) Hal böyle olunca kafamda deli sorular. Bu ilişki olur mu olmaz mı? Ciddiyete binerse ne yaparım gibi durumları düşünmeden edemiyorum. Çevre vs baskısı belki olabilir. Çevrenizde bu duruma benzer bir süreç yaşayıp mutlu olan var mı ? Yani ne yapmalıyım, hangi yönde ilerlemeliyim bilemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim .
Ayy evet aynı apartmandalar annesi ve amcasıgil. Ama çocuk burada yaşıyor bir kaç yıldır. Arada onların yanına gidiyorum diyor. Kaç kaç kaç derken merak ettim aklıma bişi gelmedi
Arkadaslar hic sasirmayin. Anlattigimin eksigi var fazlasi yok. Insanlar birseye para verdiginde onun tek sahibi oldugunu zannediyor. Cogu otelde yerli turist istenmemesinin sebebi çarşaf, havlu, yastiklari da giderken beraberinde goturmeleri, yiyemeyecegi kadar yiyecek alip gozlerini doyurup yiyeceklerin cope atilmasidir. Bu ikisine kac defa şahit olduğumu sayamam. Ayni sekilde bakici tutan, hastane hizmeti alan insanlarda boyle davraniyor.Bir ara kpss icin dershaneye gitmistim. Sinfita 20 kişiydik, hepimiz üniversite mezunuyuz, 4 yillik. 30 yaslarindaki koca koca kadin ve erkekler sınıfta burasi benim yerim, ben önde oturacagim kavgasi yaptilar. Ben dahil olmak uzere sadece 4 kisi bu kavgaya karismadik. Siralar havada ucusuyordu. Eseklik baki kaliyor bazi insanlarda, egitimle alakasi yok.
İşte ben de buna takıldım aslında ama bir türlü konu açamadım neden okumak istmedi vs