Eğitim farkı...

evlendiğimde benim eşim ortaokul mezunuyudu açık lise okuyordu..
ama ortaokuldan sonra elektironik işyerlerde çalıştı..
bu konuda çok iyi.. mühendislerden daha iyi yapıyor.
ve işyeri açmak istiyor belge istiyorlar.
bu yüzden açik meslek lisesi okumaya karar verdi..

Eğitimsizlik güzellemesi yapamicam. Ben bu devirde lise mezunuyum demenin utanç vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Çaresizlik olabilir, imkansızlık olabilir, vaktiyle tamamlayamadan hayata atılmış olabilir. Hepsine saygı duyuyorum.

Sonra tamamlamak için bir çabası yoksa burada kırılıyor işte benim için.

benim eşim lise terk. ben lisans yapıyorum şu an ama yeni bir iş bulmasaydım lisansa tamamlamazdım. ingilizcem az da olsa var. eşim hello dışında bişey bilmez.
şu an şoförlük yapıyor asıl mesleği berberlik.
ben ise muhasebe müdürüyüm bir firmada.

eşim filmleri dublajlı izler ben alt yazılı

ama kendini geliştirmeye açık ve kibar birisi. yani bu farkı ben hiç yaşamadım ki problem edecek birisi değilimdir.

ne demişler okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır.......

benim eşim hayat şartlarından okulu bırakıp çalışmak zorunda kalmış. yoksa askeri liseyi kazanmış zamanında ama gideceği gün eve haciz geldiği için okumak yerine işe girmiş annesine destek olabilmek için.

yani neden okumadığı da önemli. keyfe keder okumadıysa soru işareti oluşurdu aklımda. hayat şartlarından okuyamadıysa zaten davranışlarından anlarsınız. ne okumuşlar gördüm ayıoğlu ayılardı.

olmaz yapma. boyle insanlar dilli oluyor, sen de belli okumus ama hayat tecrubesi olmayan birisin. yapma. mutlu olacaksan bile cok caba gostermen gerekir, degmez. cevremde boyle olup sorun yasayan cok oldu, tabi evlendikleri insanlar kotu birileri degil, yillar gecince evlilikleri oturdu, ama sorsan niye ugrasmisim ki, dengi olanla olsaydi der hepsi.

Ayy evet aynı apartmandalar annesi ve amcasıgil. Ama çocuk burada yaşıyor bir kaç yıldır. Arada onların yanına gidiyorum diyor. Kaç kaç kaç derken merak ettim aklıma bişi gelmedi
he kesin arada gidiyordur.

Valla canım şöyle söyleyim. Benim abim üniversite terk. Eşi de öğretmen. Abim ticaret ve özel bir dernekte çalışıyordu. Hatta evlenmeden kayinbabasina sordu böyle bir sorun olup olmayacağını oda asla dedi çünkü abim kültürlü gorenekli egitimli birisidir. Şimdi eşi yukseklisansi bitirdi aile danismanligi egitimleri çocuk oyuna eğitimleri aldi. Sonuç aileyi birbirine katti karıştırdı. Her sene bir sorun bir sıkıntı anam babam yaşlandı bu gelin yüzünden. Abim çocuklarının hatrına devam ediyor veya sevdiği için . Orasını bilemem ama demem o ki ahlakına bakın. Şimdi abimin sayısız malları var ticaret ile uğraştığı için ama huzuru yok. Karşısındaki insan aile danışmanlığı eğitimi bile almış biri ama işte denklik bu değil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…