- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşim lise terk. ben lisans yapıyorum şu an ama yeni bir iş bulmasaydım lisansa tamamlamazdım. ingilizcem az da olsa var. eşim hello dışında bişey bilmez.Merhaba hanımlar,
Hemen konuya gireyim :) birisi ile tanıştım. Yıllar sonra kafama yatan birisi gibi duruyor şuan. Fakat sorun şu ki bana ben lise mezunuyum, kendimi satış alanında geliştirdiğini söyledi. Şuanda da mevkii olarak iyi bir konumda diye anladım. Aile şirketleri var. Ben ise mühendislik okumuş üstüne yüksek yapmış birisiyim :) Hal böyle olunca kafamda deli sorular. Bu ilişki olur mu olmaz mı? Ciddiyete binerse ne yaparım gibi durumları düşünmeden edemiyorum. Çevre vs baskısı belki olabilir. Çevrenizde bu duruma benzer bir süreç yaşayıp mutlu olan var mı ? Yani ne yapmalıyım, hangi yönde ilerlemeliyim bilemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim .
Peki siz
Evlenirken sorguladınız mı ben işten çıkarsam çocuk olduğunda evi geçindirebilir mi falan diye
olmaz yapma. boyle insanlar dilli oluyor, sen de belli okumus ama hayat tecrubesi olmayan birisin. yapma. mutlu olacaksan bile cok caba gostermen gerekir, degmez. cevremde boyle olup sorun yasayan cok oldu, tabi evlendikleri insanlar kotu birileri degil, yillar gecince evlilikleri oturdu, ama sorsan niye ugrasmisim ki, dengi olanla olsaydi der hepsi.Merhaba hanımlar,
Hemen konuya gireyim :) birisi ile tanıştım. Yıllar sonra kafama yatan birisi gibi duruyor şuan. Fakat sorun şu ki bana ben lise mezunuyum, kendimi satış alanında geliştirdiğini söyledi. Şuanda da mevkii olarak iyi bir konumda diye anladım. Aile şirketleri var. Ben ise mühendislik okumuş üstüne yüksek yapmış birisiyim :) Hal böyle olunca kafamda deli sorular. Bu ilişki olur mu olmaz mı? Ciddiyete binerse ne yaparım gibi durumları düşünmeden edemiyorum. Çevre vs baskısı belki olabilir. Çevrenizde bu duruma benzer bir süreç yaşayıp mutlu olan var mı ? Yani ne yapmalıyım, hangi yönde ilerlemeliyim bilemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim .
he kesin arada gidiyordur.Ayy evet aynı apartmandalar annesi ve amcasıgil. Ama çocuk burada yaşıyor bir kaç yıldır. Arada onların yanına gidiyorum diyor. Kaç kaç kaç derken merak ettim aklıma bişi gelmedi