- 23 Ocak 2011
- 1.016
- 11
- 318
- Konu Sahibi hasretimsi
Temiz durumda biri kız biri erkek çocuğu için tüm fonksiyonları çalışıyo pilleri dahi hiç degismedi sayılı oynadılar tanesi 50 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbul dayım üst kısmına vuruldugunda müzik çalıyo ve bu şekilde dügmesi var farklı mizik sesleri çıkarıyo marka göremedim üzerinde oyunck mağazası ndan almıştıkIşıklı davul nasıl bişi marka ya da oyuncak bilgisi verebilir misiniz bir de hangi şehirdesinz
Işıklı davul nasıl bişi marka ya da oyuncak bilgisi verebilir misiniz bir de hangi şehirdesinz
Köpekciğin fiyatı 45 tl den kız için olan satıldı erkek köpekcık duruyo tom 15 ten veririm ikisini alırsınızKopekcigin arabalarin ve tomun fiyati nedir
Anlayamadim kopekcik 45 tom 15 tl dimi? Arabalari da sormustum.. kopekcigin arizasi fln yok dimi?birde tomun ozellikleri neler?Köpekciğin fiyatı 45 tl den kız için olan satıldı erkek köpekcık duruyo tom 15 ten veririm ikisini alırsınız
Köpekcigin hiçbir sorunu yok sıfır gibi tomun özelligi vurunca sesler çıkarıyo konuştuğunda söylediklerini tekrar ediyo arabaların hepsi 15 tl olurAnlayamadim kopekcik 45 tom 15 tl dimi? Arabalari da sormustum.. kopekcigin arizasi fln yok dimi?birde tomun ozellikleri neler?
Evt köpekcik 50 den 45 düstüm diğerinide o fiyattan verdim tomda 20idi 15 düşürdümAnlayamadim kopekcik 45 tom 15 tl dimi? Arabalari da sormustum.. kopekcigin arizasi fln yok dimi?birde tomun ozellikleri neler?
Cnm mesajını yeni fark ettim kalp pembe olnda var mavide burnunda hapsırık sesi vs sesler varmavi köpekçikte kalp yok mu hani basınca ışığı yanıyor ya