- 13 Temmuz 2015
- 505
- 353
- 53
10 gün sonra kalp atışlarını duyarım inşallah canım günleri sayıyorum inşallah bir sorun çıkmazOh oh maşallah gördün mü bak zaman çabuk geçiyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün sonra kalp atışlarını duyarım inşallah canım günleri sayıyorum inşallah bir sorun çıkmazOh oh maşallah gördün mü bak zaman çabuk geçiyor canım
Duyarsın canım allahın izniyle, bir sorun çıkmaz bak gör, şuan böyle hissetmen çok normal ama geçecek10 gün sonra kalp atışlarını duyarım inşallah canım günleri sayıyorum inşallah bir sorun çıkmaz
Maşallah maşallah Allah sağ sağlık kavuşmayı nasip etsinEvet canım çok şükür 5.5 haftalık
Yedinci haftada kesin duyuluyor diyorlar cnm ben tam yedinci haftada duydum10 gün sonra kalp atışlarını duyarım inşallah canım günleri sayıyorum inşallah bir sorun çıkmaz
10 gün sonra bende 7.5 hafta olucam inşallah duyarım bende.. çok endişeliyiö en başından beri.. dualarınızı bekliyorum rabbim herkese sağlıklı bir evlat nasip etsinYedinci haftada kesin duyuluyor diyorlar cnm ben tam yedinci haftada duydum
Amin cnm sakin ol sıkıntı çıkmaz eminim inşallah görürsun o ses çok güzel :)10 gün sonra bende 7.5 hafta olucam inşallah duyarım bende.. çok endişeliyiö en başından beri.. dualarınızı bekliyorum rabbim herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin
He cok üstüne gittin. Evet babasi kaybolmudtur simfife annesi yerine! Allah allah ya bekle 24 saat tamam? Gelir o den bekliyosun diyeBelkide basina bisey gelmistir allah muhafa yada cokmu ustne gittik onuda dusunyom bn
Sanane yalan yada dogru sana mi sorucagim ya kime yorum yapicagimi hayret birsey ya izinmi almam gerekiyor isime bakSen konuya yeni dahil olmusken ne olup bittigini bilmezken kimseye yorum yapma istersen
Sanane yalan yada dogru sana mi sorucagim ya kime yorum yapicagimi hayret birsey ya izinmi almam gerekiyor isime bak
Sen isine bak! Isin yok belli burda elaleme yalvariyosun cevap versn diye. Kadin troll diyoz ama basmiyo isteSanane yalan yada dogru sana mi sorucagim ya kime yorum yapicagimi hayret birsey ya izinmi almam gerekiyor isime bak
Aynen uzak dur canim bu senin icin en iyisi!o arkadaş pek asabi yahu. bulaşmamak gerek :)
Hayir yok! Olmazda cünkü trollHala sonuç yok mu ?
Kizma sen annesin bak bebek stres olcak a aHe cok üstüne gittin. Evet babasi kaybolmudtur simfife annesi yerine! Allah allah ya bekle 24 saat tamam? Gelir o den bekliyosun diye
Hakaret neden ediyorsun insanlara isteyen yazar isteyen yazmaz madem bu kadar eminsin ne diye girip girip insanlara laf yetiştiriyorsun kim ne isterse yazar ama başkalarına bulaşmadanSen isine bak! Isin yok belli burda elaleme yalvariyosun cevap versn diye. Kadin troll diyoz ama basmiyo iste
Aynı duyguları paylaşmışız ve evet galiba fena trollendikAy gerçekten konuyu okuyup fotoyuda görünce bi gözlerim doldu sahtemi yani konu trollendimmi
Dimi munecim ya:) trol deyip duruyorlar kadin internet acemisi bence... bakalim doner belki bir gun... ay ne trend topic oldu he:)Yönetim bu üye fake demiş mi?
Lütfen zan üzerine troll vb demeyiniz.