• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Merhaba kızlar, erkek arkadaşımla Şubat 18 gibi ilişkiye girmiştik ertesi gün ELLA kullandım her ne kadar o gerek yok dese de sağlama almak istedim ve ilk kez böyle bir ilaç kullandım 27 şubat gibi regl olmam lazımdı olmadı evet regl düzenimi sorarsanız bir düzeni yok bazen 28 günde regl oluyorum bazen 40 , daha sonra tarlusal kullandım 21 Mart gibi bitti sanırım kasık ağrım var göğüs hassasiyeti de var 4 tane test yaptım toplam 80 TL verdim o testlere hepsi negatif çıktı testleri birer hafta arayla yaptım şu an ara sıra kasık ağrım var göğüs ağrım hafifledi hamile olmadığımı düşünüyorum ama regl olamamakta içimi yiyor sigortam olmadığı içinde hastaneye gidemiyrum. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Merhaba kızlar, erkek arkadaşımla Şubat 18 gibi ilişkiye girmiştik ertesi gün ELLA kullandım her ne kadar o gerek yok dese de sağlama almak istedim ve ilk kez böyle bir ilaç kullandım 27 şubat gibi regl olmam lazımdı olmadı evet regl düzenimi sorarsanız bir düzeni yok bazen 28 günde regl oluyorum bazen 40 , daha sonra tarlusal kullandım 21 Mart gibi bitti sanırım kasık ağrım var göğüs hassasiyeti de var 4 tane test yaptım toplam 80 TL verdim o testlere hepsi negatif çıktı testleri birer hafta arayla yaptım şu an ara sıra kasık ağrım var göğüs ağrım hafifledi hamile olmadığımı düşünüyorum ama regl olamamakta içimi yiyor sigortam olmadığı içinde hastaneye gidemiyrum. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

sigortanız olmasına gerek yok eczaneden 5 tl ye bir test alırsanız çözülür.

"birazdan buraya ahlak bekçileri yağabilir benden söylemesi :)) "

sigortanız olmasına gerek yok eczaneden 5 tl ye bir test alırsanız çözülür.

"birazdan buraya ahlak bekçileri yağabilir benden söylemesi :)) "

4 Test yaptırdım negatif çıktı sitede okudum sürekli her yerde normalmiş 2 aya yakın gelmeyen olmuş bir daha asla korunmadan olmaz ahlak bekçisine ihtiyacım yok 25 yaşındyım bilgilerinden faydalanmam yeterli benim için teşk ederim :)

Konunun sahibiyle aynı kişi olabilir misin trollemeye devam mı :işsiz:

Dimi munecim ya:) trol deyip duruyorlar kadin internet acemisi bence... bakalim doner belki bir gun... ay ne trend topic oldu he:)

Cancağızım kadın baştan demiş pc kullanmayı bilmiyorum diye, he troll olabilir mi? Olabilir de, yüzde yüz gerçektir de diyemem ama ortada henüz somut birşey yokken de fake dememek lazım.
Belki test umduğu gibi çıkmadı ve morali kötü, belki eşi bilmiyor üyeliğini, o yokken siteye giriyor, halden anlamak lazım.
Öpüyorum hepinizi:KK15:

4 Test yaptırdım negatif çıktı sitede okudum sürekli her yerde normalmiş 2 aya yakın gelmeyen olmuş bir daha asla korunmadan olmaz ahlak bekçisine ihtiyacım yok 25 yaşındyım bilgilerinden faydalanmam yeterli benim için teşk ederim :)

e tamam o zaman olsaydı çıkardı, bence boşuna düşünmeyin üzerine. 4 testte kesin anlardınız.

Umarım bir an önce regl olurum olduğum zaman sonucu sizlerle paylaşacağım tarlusal kullandım söktürsün diye yakın zamanda olmayı umuyorum

1 bardak civanperçemi içebilirsiniz, bu ay çok ağrılı geçebilir ilaçlar yüzünden ağrıyı keser. aynı şekilde 1-2 bardak adaçayı da içebilirsiniz.

Adet duzensizligi icin birebir hayit ve sogan kuru bn kullandim siddetle tavsiye ederim

Back