Seni cok kizdirmisYa of ya hala ne bekliyosunuz gelmiyo iste dizene ya!!!!?? Absrttiniz kadin TROLLL diOruz gebelik degil ovu testi diyoruz halaaaa yalvarin allah allah ya!
Bizim burda sabah ona kadar alınıo kanlar devlet hastanesine gidio 10 kadar yetisemezsen ertesi güne kalio cnm
kendi laboratuvarları olmadıgı ıcın sabah kan alıp onları hastaneye gönderiyorlar. Her yerde aynı uygulama.
kendi laboratuvarları olmadıgı ıcın sabah kan alıp onları hastaneye gönderiyorlar. Her yerde aynı uygulama.
ha işte kızlar bende onu diyorum ya,bu konu sahibi öğleden sonra 13 gibi kan verdiğini açıklamadı mı?öğleden sonra olmuyo biliyorumBizim burda sabah ona kadar alınıo kanlar devlet hastanesine gidio 10 kadar yetisemezsen ertesi güne kalio cnm
Evet sonucu açıklıyorum merak edenler için
- Kara kedi nerde?
- Ağaca çıktı.
- Ağaç nerde?
- Balta kesti.
- Balta nerde?
- Suya düştü.
- Su nerde?
- İnek içti.
- İnek nerde?
- Dağa kaçtı.
- Dağ nerde?
- Yandı bitti
Kül olduuuu...
Şimdi var mı bebisinizAhben hanım eğer çevrimdışı takılıyorsanız ve bu mesajları görüyorsanız ki bilmiyorum böyle bir ihtimal var mı yani eğer gerçekten bir sorun yoksa bu kadar önemli bir konuyu cevapsız bırakmamanız gerekirdi.. burda kaç kişi seferber olduk yüreğimiz yandı size dualar yolladık ve sizi merak ettik. Görüyorsanız lütfen cevap yazın.. eğer bir sorununuz olduysada foruma giremediyseniz o başka.. bi ara girmişsiniz ama yazmamıssınız acaba o zaman hemen çıktınız mı.. yazmaya fırsatınız mı olmadı hiç bilemiyorum biz saf kalpli insanlarız yani kötü düşünmek kandırıldığımızı düşünmek istemiyorum çünkü bu çok Hassas bir konu... benimde bebeğim olmayınca ne acılar çektim bu forumda dua istedim araştırmalar vs yaptım yani bu konunun dalgası aslaaa olmamalıı olamaz...
İyi yürekli Meleğim benim yaaBi ben mi safim icinizde:) hala kdinin siteye girmeye firsati olmasigi icin giremedigini dusunuyorum yazik iki hastasi varmis:)
Evet canım çok şükür 5.5 haftalıkŞimdi var mı bebisiniz
Oh oh maşallah gördün mü bak zaman çabuk geçiyor canımEvet canım çok şükür 5.5 haftalık
İnşallah canım benimRabbim kucaginiza saglikli bi sekilde almayi nasip etsin bizede nasip olur insallh bi bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?