eğer hamileysem mucize olur

insan böyle bir konuda neden böyle bir şey yapar kı aklım almıyor. inan okurken çok duygulandım. insallah haber gelir

Bnm gozlerim doldu okurken ama artik baudi bu konu bnce hevesimde kirildi ne diyim dogruysa insallh hamiledr ve rabbim herksi muradina erdirsin innsallah

Belkide basina bisey gelmistir allah muhafa yada cokmu ustne gittik onuda dusunyom bn

Ya of ya hala ne bekliyosunuz gelmiyo iste dizene ya!!!!?? Absrttiniz kadin TROLLL diOruz gebelik degil ovu testi diyoruz halaaaa yalvarin allah allah ya!

Evet sonucu açıklıyorum merak edenler için

- Kara kedi nerde?
- Ağaca çıktı.
- Ağaç nerde?
- Balta kesti.
- Balta nerde?
- Suya düştü.
- Su nerde?
- İnek içti.
- İnek nerde?
- Dağa kaçtı.
- Dağ nerde?
- Yandı bitti
Kül olduuuu...

kendi laboratuvarları olmadıgı ıcın sabah kan alıp onları hastaneye gönderiyorlar. Her yerde aynı uygulama.
Bizim burda sabah ona kadar alınıo kanlar devlet hastanesine gidio 10 kadar yetisemezsen ertesi güne kalio cnm
ha işte kızlar bende onu diyorum ya,bu konu sahibi öğleden sonra 13 gibi kan verdiğini açıklamadı mı?öğleden sonra olmuyo biliyorum

Şimdi var mı bebisiniz

Rabbim kucaginiza saglikli bi sekilde almayi nasip etsin bizede nasip olur insallh bi bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…