• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

kendi laboratuvarları olmadıgı ıcın sabah kan alıp onları hastaneye gönderiyorlar. Her yerde aynı uygulama. :KK66:

Ama ben öğlen sonu 4 gibi iş çıkışı vermiştim kanı sağlık ocağına.
Ilk başta olmaz sabah vs dedi çalıştığımı dile getirince almıştı :)))
Bazen ısrar işe yarıyor fakat şu malum arkadaşın durumu ne bilemicem şahsen ben 20 yıl sonra hamilelik şüphesi ile karşılaşacağim 20 farklı hastane gezerdim.
Gerçi onu simdide yaparım tez canliyim :-)

Valla bence her iki konu sahibi aynî kişi o nedenle ben merak etmiyorum , herkes bir sevindi bir üzüldü ama millet kafa bulma derdinde . Böyle böyle insanlara güvenimiz kalmıyor yazıklar olsun .
Artık insanlar bu konularda da dalga peşindeyse gerçekten ülke olarak vahim durumdayız demektir. Toplu olarak psikologa gitmek gerekir.

Dün bi heyecanla okudum konuyu bugün de ses çıkmamış herhalde kendim hamileymisim gibi heyecanlandim dün yaa

Malesef durum çok ciddi :KK70:
Zaten işin ilginci konu sahibinin 550 küsürlük mesaj içinde toplasan 10 mesajı belki vardır, gerisi hep takipçiler :)) konuyu biz götürüyoruz yani :)) bu da bir araştırma konusu olabilir konu sahiplerinin yanında :))

Benim eşimdede bendede sorunum olmuycak büyük konuşmak istemiyorum ama değil 20 yıl 20 saniye bile durmam tüpbebek yaptırırım borc harc bulurum , ,ben calışır biriktiririm yine yaptırırım
Ben inanamıyorum böyle bişeye

Gunaydin kizlar hafta icinden kalan konumuz hala devam ediyor bnde unutalim gitsin bn 9 dogurdum kadin bi kan sonucunu alamadi ya vaz geciyorum beklemekten :KK76:

Ahben hanım eğer çevrimdışı takılıyorsanız ve bu mesajları görüyorsanız ki bilmiyorum böyle bir ihtimal var mı yani eğer gerçekten bir sorun yoksa bu kadar önemli bir konuyu cevapsız bırakmamanız gerekirdi.. burda kaç kişi seferber olduk yüreğimiz yandı size dualar yolladık ve sizi merak ettik. Görüyorsanız lütfen cevap yazın.. eğer bir sorununuz olduysada foruma giremediyseniz o başka.. bi ara girmişsiniz ama yazmamıssınız acaba o zaman hemen çıktınız mı.. yazmaya fırsatınız mı olmadı hiç bilemiyorum biz saf kalpli insanlarız yani kötü düşünmek kandırıldığımızı düşünmek istemiyorum çünkü bu çok Hassas bir konu... benimde bebeğim olmayınca ne acılar çektim bu forumda dua istedim araştırmalar vs yaptım yani bu konunun dalgası aslaaa olmamalıı olamaz...

Back