- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem kayboldu diyorsun dünden beri gemzdiğin form kalmadı fake olduğundan emin oldum şimdi. Bırakın kızlar yaa yazmayın artık ne yapıyorsa yapsın ayıptır yahuu !bide kantahlili verdim yarın alıcam sonuçları kızz ben okadar kötü deyilim anam ayzaymır hastası kayboldu bir gün ablama götürdüm kapıyı açık bulmus kaçmış gece bulduk öpüyom yaaa kızlar sizi valla iyiki varsınız
Ah arkadaşım ya şuan yerinde olsam tüm tahlillerimi yaptırmış, doktora gitmiş, ultrasona girmiş, folik asit içmeye başlamıştım. Kusura bakmayın biraz rahatsınız galiba 20 yıl beklemeye göre
Ne kadar sabirlisiniz ben olsam gece nin biri bile olsa direk kan testi yapardim hala idrarda kaldinizbu sabah yaptıgım
senin yaptigin ayip. 24 saat forumdasin bir kelime yazamadin! Hadi benden bu kadar bridahada bakmiyorum bu konuya! Fakesinyapmayın ayıp telden bakmaya çalıştım artniyetli olmayın
Tamam da sizin yaptığınız da ayıp dünden beri forumları gezip bugün annem kayboldu diyorsunuz kk da mi kaybolduki burada arıyorsunuz sabah ta girdiniz bu sayfaya cevap yazmak bu kadarmi zoryapmayın ayıp telden bakmaya çalıştım artniyetli olmayın
tabi tabi yazarsin biz biliyoruz senin yazmani. Aman banane ya ne yaparsaniz yapinverdim kan yarın alıcam neyse olsun burdan yine sonuçları söylerim
Bu art niyet değil kusura bakmayın, dün birden beri işimi gücümü bıraktım ve hâlâ sayfayı güncelleyip burada sizi bekliyorum. Siz başka forumlarda konu okuyorsunuz o yüzden alınmayın hiçyapmayın ayıp telden bakmaya çalıştım artniyetli olmayın
bide kantahlili verdim yarın alıcam sonuçları kızz ben okadar kötü deyilim anam ayzaymır hastası kayboldu bir gün ablama götürdüm kapıyı açık bulmus kaçmış gece bulduk öpüyom yaaa kızlar sizi valla iyiki varsınız
Nasil kızmasınlar dün evden gidiyorum dedi çıktı birkaç saat sonra başka forumlarda geziyor dün o saatten beri gezmedigi forum kalmadı be canım bu kadar insan merakta girip cevap yazmamak nedirKızlar anlıyorum kızdınız ettiniz ama insanların nasıl ortamlarda yaşadığını bilmeden etmeden bu kadar suçlama da biraz ayıp. Herkes evinden hemen çıkıp hastaneye gün içinde iki kere gidemeyecek durumda olmayabilir. Bu ablanın hangi şehirden yazdığını vs bilmiyoruz. Lütfen biraz empati. Ne çabuk kızar, birbirini suçlar olduk... durum her ne olursa...
ama bizim kızdığımız nokta bize sonucu bildirmemesi değil foruma gelip saatlerce durup buraya bir cevap yazmaması.Kızlar anlıyorum kızdınız ettiniz ama insanların nasıl ortamlarda yaşadığını bilmeden etmeden bu kadar suçlama da biraz ayıp. Herkes evinden hemen çıkıp hastaneye gün içinde iki kere gidemeyecek durumda olmayabilir. Bu ablanın hangi şehirden yazdığını vs bilmiyoruz. Lütfen biraz empati. Ne çabuk kızar, birbirini suçlar olduk... durum her ne olursa...