eğer hamileysem mucize olur

amaan bosver ya insanlar böyle iste dalga gecti yada negatif haber aldi yazmiyo iste anlasilan bu ama milletin kul hakkina girdigi umrumda degil ne yazikki
İnsanlar bu kadar hem üzülüp hem sevinmişken şuan sinir oldu işte, bencede konuyu kapattırmak lazım, kendisi nezaket göstermeliydi

Özel mesajlarına cevap yazıyo galiba da bizde bekliyoruz özel msj mı atalım napalım anlamadım :)
Ne atayım özel mesaj girip bakıyor forumda fink atıyor ama kendi konusuna dünden beri bekleyen insanlara olmadi kızlar yada oldu diyemiyor belki negatiftir sonuç ama burda kaç kişi var çocuk sahibi olmak isteyen herkes umutlandı mutlu oldu onun için en azından böyle bişeyde dalga gecilmesin ya ne demektir bilse bile dolaşıp cevap yazmamak ayıp bu kadar insana

özel mesaja da cevap vermiyo ben dün yazdım hala cevap yok canım.

amaan bosver ya insanlar böyle iste dalga gecti yada negatif haber aldi yazmiyo iste anlasilan bu ama milletin kul hakkina girdigi umrumda degil ne yazikki
Biz mi negatif yaptık ilk başta paylaşıyorsa sonucunu da yazsın ki bu kadar insanın vaktini calmasin

Zaten bu kadar insan hamilesin dedi yani biz umutlandırmış olduk aslında, değilse bile üzüntüsünü de paylaşabilir. Yine bu kadar insan teselli ederdi, valla şaşırdım insanların duyarsızlığına

Haklisiniz galiba belkide hayal kırıklığı yaşamıştır ondan bilemedim

Tamam da canım çift çizgi çıkan teste ne denir başka sen soyle yani herkes inşallah hamilesindir öyle görünüyor dedi ne yapalım valla girmicem bida hamilelik testlerine bilme desek yaranamiyoz

Kızlar herseye giriyor bir bakyrm konsmakla mesgul bir bakyrm hesap. Bilgleri kapatlsn bu konu bu fake belli baksanza cevap vle yqzmyr bence bu erkek kzlar kapatlsn bu ne hepimiz beklyrz nasl insnlar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…