Canım dün 1'den beri çatlıyoruz, konu sahibi bir nezaket gösterip aktif olduğu halde yazmadı.Canim hemen tset yap bizimle paylas meraktan catlayacam
İnsanlar bu kadar hem üzülüp hem sevinmişken şuan sinir oldu işte, bencede konuyu kapattırmak lazım, kendisi nezaket göstermeliydiamaan bosver ya insanlar böyle iste dalga gecti yada negatif haber aldi yazmiyo iste anlasilan bu ama milletin kul hakkina girdigi umrumda degil ne yazikki
Ne atayım özel mesaj girip bakıyor forumda fink atıyor ama kendi konusuna dünden beri bekleyen insanlara olmadi kızlar yada oldu diyemiyor belki negatiftir sonuç ama burda kaç kişi var çocuk sahibi olmak isteyen herkes umutlandı mutlu oldu onun için en azından böyle bişeyde dalga gecilmesin ya ne demektir bilse bile dolaşıp cevap yazmamak ayıp bu kadar insanaÖzel mesajlarına cevap yazıyo galiba da bizde bekliyoruz özel msj mı atalım napalım anlamadım :)
özel mesaja da cevap vermiyo ben dün yazdım hala cevap yok canım.Ne atayım özel mesaj girip bakıyor forumda fink atıyor ama kendi konusuna dünden beri bekleyen insanlara olmadi kızlar yada oldu diyemiyor belki negatiftir sonuç ama burda kaç kişi var çocuk sahibi olmak isteyen herkes umutlandı mutlu oldu onun için en azından böyle bişeyde dalga gecilmesin ya ne demektir bilse bile dolaşıp cevap yazmamak ayıp bu kadar insana
Biz mi negatif yaptık ilk başta paylaşıyorsa sonucunu da yazsın ki bu kadar insanın vaktini calmasinamaan bosver ya insanlar böyle iste dalga gecti yada negatif haber aldi yazmiyo iste anlasilan bu ama milletin kul hakkina girdigi umrumda degil ne yazikki
Bilerek böyle yapılmasına sinir oluyorum o zaman hiç paylasmaözel mesaja da cevap vermiyo ben dün yazdım hala cevap yok canım.
Zaten bu kadar insan hamilesin dedi yani biz umutlandırmış olduk aslında, değilse bile üzüntüsünü de paylaşabilir. Yine bu kadar insan teselli ederdi, valla şaşırdım insanların duyarsızlığınaNe atayım özel mesaj girip bakıyor forumda fink atıyor ama kendi konusuna dünden beri bekleyen insanlara olmadi kızlar yada oldu diyemiyor belki negatiftir sonuç ama burda kaç kişi var çocuk sahibi olmak isteyen herkes umutlandı mutlu oldu onun için en azından böyle bişeyde dalga gecilmesin ya ne demektir bilse bile dolaşıp cevap yazmamak ayıp bu kadar insana
aynen valla.Bilerek böyle yapılmasına sinir oluyorum o zaman hiç paylasma
Haklisiniz galiba belkide hayal kırıklığı yaşamıştır ondan bilemedimamaan bosver ya insanlar böyle iste dalga gecti yada negatif haber aldi yazmiyo iste anlasilan bu ama milletin kul hakkina girdigi umrumda degil ne yazikki
Tamam da canım çift çizgi çıkan teste ne denir başka sen soyle yani herkes inşallah hamilesindir öyle görünüyor dedi ne yapalım valla girmicem bida hamilelik testlerine bilme desek yaranamiyozZaten bu kadar insan hamilesin dedi yani biz umutlandırmış olduk aslında, değilse bile üzüntüsünü de paylaşabilir. Yine bu kadar insan teselli ederdi, valla şaşırdım insanların duyarsızlığına
Dunden beri kac kere yazdı herkes size dua etri ama cvp yazamadnzyokkk yokkk burdaımmm bidakka yazıyom mesaj yukledim resimleri burdayım geldimi gelmedimi bilmiyom
şükürler olsun allahıımmmyokkk yokkk burdaımmm bidakka yazıyom mesaj yukledim resimleri burdayım geldimi gelmedimi bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?