• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

İnşallah bebek vardır özelden yazdım cvp vermiyo troll olduğunu düşünmüyorum.cunku bu konu troll olacak kadar basit bir konu değil öyle olursa ahımı alır 6 yıllık evliyim çocuğum yok çok zor bir durum bu durumu biri alay konusu edemez yani Allahtan korkar insan.yine söylüyorum bu hanım ya çok mutlu yada çok mutsuz inşallah mutludur
mutlu olsa adet nasil durdurulur konusuna bakmaz bence. Insallah hamiledir rabbim nasip etsin

Kizlar enson adet kanamasini kesmek icin topigine bakmis muhtemelen adet oldu yazmak istemiyor :KK43:
Bende öyle düşünüyorum, dünden beri soğan suyu ve adet kanaması ile ilgili topiclerde geziyor, ya negatif çıktı testi yada adet oldu. Ama yine de buraya bir açıklama yapmalıydı, bu kadar kişi vakit harcadı yorum yazdı. Sonuçta olumsuz da olsa biz yine onu teselli ederdik, mutluluk paylaşıldığı gibi hüzün de paylaşılıyor burada

Bende öyle düşünüyorum, dünden beri soğan suyu ve adet kanaması ile ilgili topiclerde geziyor, ya negatif çıktı testi yada adet oldu. Ama yine de buraya bir açıklama yapmalıydı, bu kadar kişi vakit harcadı yorum yazdı. Sonuçta olumsuz da olsa biz yine onu teselli ederdik, mutluluk paylaşıldığı gibi hüzün de paylaşılıyor burada
Kesinlikle katılıyorum ama bazen soyle oluyor ben bir topige 1 gun boyunca girmeyince veya baska bir topige yazdigim zaman diger topikten bildirim gelmiyor ana sayfada yorum dk sini gorunce bakiyorum niye oyle oluyor bilmiyorum ayni anda bir kac yeri takip edemiyorum acaba onunda oyle mi oldu diye dusunuyordum ama mesajda atmis bicok kisi cevap vermiyor demek ki bu bariz belli

Kesinlikle katılıyorum ama bazen soyle oluyor ben bir topige 1 gun boyunca girmeyince veya baska bir topige yazdigim zaman diger topikten bildirim gelmiyor ana sayfada yorum dk sini gorunce bakiyorum niye oyle oluyor bilmiyorum ayni anda bir kac yeri takip edemiyorum acaba onunda oyle mi oldu diye dusunuyordum ama mesajda atmis bicok kisi cevap vermiyor demek ki bu bariz belli
Biri sizin yorumu alıntı yapmadığı zaman yada siz alıntı yapmadan yazınca bildirim gelmiyor yada etiket yapmalısınız. Ondan dolayı olmuyor. Ama biz konu sahibini etikette yaptık, yorumunu alıntı ile de cevapladık. Yüzlerce bildirim gitmiştir, bildirimlere bakmayı bilmiyor diyeceğim ama o zaman bilmeyen konu açmayı da bilmez, bizde burada konuyu trend topic yaptık :)

Biri sizin yorumu alıntı yapmadığı zaman yada siz alıntı yapmadan yazınca bildirim gelmiyor yada etiket yapmalısınız. Ondan dolayı olmuyor. Ama biz konu sahibini etikette yaptık, yorumunu alıntı ile de cevapladık. Yüzlerce bildirim gitmiştir, bildirimlere bakmayı bilmiyor diyeceğim ama o zaman bilmeyen konu açmayı da bilmez, bizde burada konuyu trend topic yaptık :)
Dogru valla :)) Bir tuhaflik varda hadi hayirlisi :)

bende 6 tüp bebek tedavisinden negatif görmüş biriyim...hatta 5 nci tüp tedavisinden sonra kendiliğinden oluşan bi gebeliğim oldu çok kısa sürdü kaybettim hemen..tabi bana ilk hamilesin dediklerinde yerlere göklere sığamayışımı çığlıklar atarak ağladığımı nasıl sevindiğimi ama bu sevincim sadece 1 hafta sürmesini sonra nasıl umutsuzluklar yaşadığımı ölsem unutmam.......sürekli bu sayfalara girip mucize hikayeleri okumak bana iyi geliyor ...bu konu ssahibini de görünce nasıl umutlandım inanın tanısam yanına gidip sarılcam o derece mutlu oldum ama kendisi bi cvp için dönmedi umarım bizimle dalga geçmemiştir..

Tatlım denemediyim şey kalmadı artık oluruna bıraktım..gerçek sebepsiz dedikleri tamda benim..

Hayıt otu denefin mi canım ?
Adet düzenliyormuş ve yumurta rezervini arttırıyormuş . Bende adet düzensizligi var ve iki ay sonra tüp bebek yapmayı düşüyoruz benim follup tüpleri kapalı malesef laporoskopi de açılmadı , d3 vitamini , folik asit ve hayıt hapı başladım bu hafta biraz vucuduma destek olsun istedim inşallah olur .

Canim allah insalllah gönlüne göre verir bende tüp bebek yaptim böyle silik bi cizgi cikti kan testi verdim gebe oldugumu öğrendim insllah seninde olur benimki düşük oldu olmadi maalesef bende bi umutla bekliyordum :dua::anneadayı:

Bosverin ya ne soruyorsunuz ki hala yazmak isteyen bin kere yazardi. Bosverin! Hatta admin falan varsa buralarda kilitlesin konuyu. Resmen dalga geciliyoz ya.

Back