Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peşine düşerken forumda aramadınız herhalde dünden beri forumda geziyorsunuzbidaha göndercem resimlari bidakka kızmayın kızlar benim anamla başım dertte hasta kayboldu peşine düstük.
okuyorsunda neden hic yazmiyorsun sabah 6dan bu yana sürekli aktifsin!yokkk yokkk burdaımmm bidakka yazıyom mesaj yukledim resimleri burdayım geldimi gelmedimi bilmiyom
kız allah seniPeşine düşerken forumda aramadınız herhalde dünden beri forumda geziyorsunuz
Ama napiyimmmm yaaa yalanmii çatladık burdakız allah seni
Tebrikler hamilesin ama bizi dokuz dogurttun burda
Ayy çıldırdım artıkPeşine düşerken forumda aramadınız herhalde dünden beri forumda geziyorsunuz
Arkadaşım hastaneye gitmedinmi kan tahlili vermedinmi?bunda hamilesin tamm da kan sonucu almaya gitmiyormuydun en son dalgami geçiyorsun anlamadik.
hamilesin teste göre ama hala gidip kan tahlili yaptırmadın mı 20 yıldan sonra bu ne rahatlık abla.bu sabah yaptıgım
Kan testi yaptırmadınız mı, bunları gördük zaten
anneniz bu gorumda kayboldu sanirim!bidaha göndercem resimlari bidakka kızmayın kızlar benim anamla başım dertte hasta kayboldu peşine düstük.
Ne kadar sabirlisiniz ben olsam gece nin biri bile olsa direk kan testi yapardim hala idrarda kaldinizbu sabah yaptıgım