mutlu olsa adet nasil durdurulur konusuna bakmaz bence. Insallah hamiledir rabbim nasip etsinİnşallah bebek vardır özelden yazdım cvp vermiyo troll olduğunu düşünmüyorum.cunku bu konu troll olacak kadar basit bir konu değil öyle olursa ahımı alır 6 yıllık evliyim çocuğum yok çok zor bir durum bu durumu biri alay konusu edemez yani Allahtan korkar insan.yine söylüyorum bu hanım ya çok mutlu yada çok mutsuz inşallah mutludur
tebriklerrrrr önce Allah bilir tabi ama kesinlikle hamilesiniz
Bende öyle düşünüyorum, dünden beri soğan suyu ve adet kanaması ile ilgili topiclerde geziyor, ya negatif çıktı testi yada adet oldu. Ama yine de buraya bir açıklama yapmalıydı, bu kadar kişi vakit harcadı yorum yazdı. Sonuçta olumsuz da olsa biz yine onu teselli ederdik, mutluluk paylaşıldığı gibi hüzün de paylaşılıyor buradaKizlar enson adet kanamasini kesmek icin topigine bakmis muhtemelen adet oldu yazmak istemiyor
Kesinlikle katılıyorum ama bazen soyle oluyor ben bir topige 1 gun boyunca girmeyince veya baska bir topige yazdigim zaman diger topikten bildirim gelmiyor ana sayfada yorum dk sini gorunce bakiyorum niye oyle oluyor bilmiyorum ayni anda bir kac yeri takip edemiyorum acaba onunda oyle mi oldu diye dusunuyordum ama mesajda atmis bicok kisi cevap vermiyor demek ki bu bariz belliBende öyle düşünüyorum, dünden beri soğan suyu ve adet kanaması ile ilgili topiclerde geziyor, ya negatif çıktı testi yada adet oldu. Ama yine de buraya bir açıklama yapmalıydı, bu kadar kişi vakit harcadı yorum yazdı. Sonuçta olumsuz da olsa biz yine onu teselli ederdik, mutluluk paylaşıldığı gibi hüzün de paylaşılıyor burada
Biri sizin yorumu alıntı yapmadığı zaman yada siz alıntı yapmadan yazınca bildirim gelmiyor yada etiket yapmalısınız. Ondan dolayı olmuyor. Ama biz konu sahibini etikette yaptık, yorumunu alıntı ile de cevapladık. Yüzlerce bildirim gitmiştir, bildirimlere bakmayı bilmiyor diyeceğim ama o zaman bilmeyen konu açmayı da bilmez, bizde burada konuyu trend topic yaptık :)Kesinlikle katılıyorum ama bazen soyle oluyor ben bir topige 1 gun boyunca girmeyince veya baska bir topige yazdigim zaman diger topikten bildirim gelmiyor ana sayfada yorum dk sini gorunce bakiyorum niye oyle oluyor bilmiyorum ayni anda bir kac yeri takip edemiyorum acaba onunda oyle mi oldu diye dusunuyordum ama mesajda atmis bicok kisi cevap vermiyor demek ki bu bariz belli
Dogru valla :)) Bir tuhaflik varda hadi hayirlisi :)Biri sizin yorumu alıntı yapmadığı zaman yada siz alıntı yapmadan yazınca bildirim gelmiyor yada etiket yapmalısınız. Ondan dolayı olmuyor. Ama biz konu sahibini etikette yaptık, yorumunu alıntı ile de cevapladık. Yüzlerce bildirim gitmiştir, bildirimlere bakmayı bilmiyor diyeceğim ama o zaman bilmeyen konu açmayı da bilmez, bizde burada konuyu trend topic yaptık :)
Hayıt otunu araştırın ben hayıt hapı kullanmaya başladım inşallah faydası olur .Ben nerdeyse 17 yıldır bekliyorum..son iki yıldır bir kıpırdama var ama onlarda dış gebelikle sonuçlandı..konu sahibini bilememde asıl ben hamiş kalırsam mucize olacak :))
Tatlım denemediyim şey kalmadı artık oluruna bıraktım..gerçek sebepsiz dedikleri tamda benim..Hayıt otunu araştırın ben hayıt hapı kullanmaya başladım inşallah faydası olur .
Tatlım denemediyim şey kalmadı artık oluruna bıraktım..gerçek sebepsiz dedikleri tamda benim..
Özel mesajlarına cevap yazıyo galiba da bizde bekliyoruz özel msj mı atalım napalım anlamadım :)Konu sahibi görüyor ama yazmıyor
Ayy acayip hırs yaptım yaa, sinir oldumBosverin ya ne soruyorsunuz ki hala yazmak isteyen bin kere yazardi. Bosverin! Hatta admin falan varsa buralarda kilitlesin konuyu. Resmen dalga geciliyoz ya.
bosuna yazma yazmiyor. Konuya girip cikiyor insanlari sinir ediyor dalga geciyor bosa cevap beklemeCanim hemen tset yap bizimle paylas meraktan catlayacam
amaan bosver ya insanlar böyle iste dalga gecti yada negatif haber aldi yazmiyo iste anlasilan bu ama milletin kul hakkina girdigi umrumda degil ne yazikkiAyy acayip hırs yaptım yaa, sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?