- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Şahsen ben birgün hamile kalırsam,sizlerinde sevineceğini bilerek sayfa sayfa yazar bıktırırdım...ama nerdeeee...
O gunlerde gelir inşallah canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahsen ben birgün hamile kalırsam,sizlerinde sevineceğini bilerek sayfa sayfa yazar bıktırırdım...ama nerdeeee...
Nasip kısmet tatlım..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..O gunlerde gelir inşallah canımmm
+1Şahsen ben birgün hamile kalırsam,sizlerinde sevineceğini bilerek sayfa sayfa yazar bıktırırdım...ama nerdeeee...
Bende yaaaŞahsen ben birgün hamile kalırsam,sizlerinde sevineceğini bilerek sayfa sayfa yazar bıktırırdım...ama nerdeeee...
Ben nerdeyse 17 yıldır bekliyorum..son iki yıldır bir kıpırdama var ama onlarda dış gebelikle sonuçlandı..konu sahibini bilememde asıl ben hamiş kalırsam mucize olacak :))
Her zaman demişimdir benim için hayırlısı neyse o olsun diye..sağolsun eşimde benimle aynı fikirde..biz elimizden gelen herşeyi yaptık..gerisi Rabbimin taktiri..17 yıldır mi ?
Allahım sanaaa sabir vermiş...
Ben sanirim o kadar olmasa kendimi jupitere falan ışınlatır tek basıma yasardim...
Şaka bi yana nasil dayandiniz o kadar
Benim halamin da 10 sene olmadi dile kolay 17 sene...!
Her zaman demişimdir benim için hayırlısı neyse o olsun diye..sağolsun eşimde benimle aynı fikirde..biz elimizden gelen herşeyi yaptık..gerisi Rabbimin taktiri..
Hemde 3 defa...Tup bebek yaptirmadiniz mi ?
Hemde 3 defa...
Sebepsiz canım..laparoskopi ve histeroskopide oldum ..bir sebep bulunamadı..Sorun varmiydi sebepsiz mi ?
Sebepsiz canım..laparoskopi ve histeroskopide oldum ..bir sebep bulunamadı..
Allah razı olsun canım..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Allah sana guzel bir evlat verir inşallah.
Mucizen gelir... dualarim seninle.
Allah razı olsun canım..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hadi insallah guzel haner verirsin hayirlisiyla cok merak ettimtamam kız gidiyorum eczaneden alcam gebelik testi doğru bide onlan deniyeyim bide bi aç deyilim açken daha iyi çıkar dimi yemek yemiyem 2. 3 saat cıkar ozaman dimi