Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili arkadaşlar alın size tecrube; boşa giden doksan lira. sonuç budur. işe yaramıyor
hadı ya cnm ıcındekılerı nelermıs pekı dogal yaglar mı ?
sevgili arkadaşlar alın size tecrube; boşa giden doksan lira. sonuç budur. işe yaramıyor
hiçbir yan etkisi yok 20 günü geçti kullanıyorum
merhba söz verdgm gbi 2hafta snra szlerleym:)Cok mtluyum ackcasi eeosenin 2haftada bukadar etki etcegni dusunmuyodum,fakat kprklerm farketcgm şkilde uzadi,bu urunu alirken cok korkarak aldm param cope gtck ddm,kendi sitesndki yorumlarada guvenemdm ama bi cilgnlik ypip aldm herkese tavsye edrm,yan etksni gormdm,yagsiz ck guzel,2hafta snra gne yorum ypicm:)arkadaşlar bende kaş çıkartmak için bu ürünü almak istiyordum ama sanırım yeni yada küsen kaşları çıkartmıyor varolanı besliyor bu ürün sayenizde anlamış oldum teşekkürler .. bende kirpiklerim için Neulash kullanmıştım düzenli kullanımda kirpiklerimi inanılmaz uzattı (ps: gürleştirmedi sadece varolanı uzattı) Ama sonra hepsi kendi kendine döküldü.. Allhtan kirpiklerim sonradan yeniden çıktıda o normalinden bile kısacık kirpiklerle gezmekten kurtuldum.. Onuda almayın çevrenizede aldırmayın , bide o çok daha pahalı paranıza yazık