Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen olmayan yerde kaş çıkarmak istiyosan sarımsağı mutlaka dene.deli gibi kıl çıkartıyor değdiği yerde.koku berbat ayrıca yakıyo fekat 3 4 gün sonra bile farkedeblrsin kesinlikle.
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.Son zamanlarda bazı günler unutsamda genel anlamda her akşam kirpiklerime sürüp yattım.Kaşlarıma hiç kullanmadım.Burda bir kaç arkadaş kaşa hiç etki etmediğini yazınca ben de ziyan etmek istemedim.Kirpiklerde ilk 15 gün etkisini göstermiyor.Ama 3 haftadan sonra uzamayı farkediyorsunuz.Ama malesef gürkeşmesine pek bir etkisini göremedim.Belki belki çok az faydası olmuştur.Benim alt kirpiklerim çok az ve açık renkli,hiç görünmüyor.Gürleşmesini çok istiyordum.Yani demem o ki öyle ok gibi kirpikler beklemeyin.
Canım sen olmayan yerde kaş çıkarmak istiyosan sarımsağı mutlaka dene.deli gibi kıl çıkartıyor değdiği yerde.koku berbat ayrıca yakıyo fekat 3 4 gün sonra bile farkedeblrsin kesinlikle.
arkadaşlar ben eczacıyım. geçen gün ankara eczacı odasının sayfasında bir yazı yayınlandı. kaş ve kirpik uzaması için muhakkak sistemik(vücudun içinden etki gösteren) bir etki olmalı, bu şekilde dıştan kullanılan ürünler etki göstermez, eczanelerinizde satmayınız diye. odamız çok saygın bir kurumdur. dolayısıyla önerilerine itibar ederim. ürünün sitesini de inceledim. hep yuvarlak ibareler kullanılıyor. yardımcı olur v.s. gibi. kısacası ben bu tür ürünlere itibar etmiyorum.