şekerim karşında gördüğün bu zat-ı muhterem
kaşının küsen bir yeri için iki yıl önce servet sayılabilecek bir meblağ ödedi toplamda bir sürü ıvırzıvıra ama,,ııhh,maalesef,,o kısım düzelmedi,,,,o nedenle aslında umudumu yitirdim küsen kaş sorunsalı için
...ki şöyle bişiy tavsiye edilir çokça: bıçak değdirmeden bir sarmısak tanesini elinle ikiye böl ve kaşlarına sür,iyice kızarana kadar...ve mütamadiyen sektirmeden bunu bir süre devam ettir,,,bu kısmen etkili fakatt,,,,,küsen yerlerde değil başka yerlerde kaş çıkartmada:) her nasılsa,,,,ama onun dışında hiç bir yağ yada solüsyon kaş olmayan yerden kaş çıkarmaz ,,sadece olan kaşı besler ve büyütür....küsen kaş hikayesinin aslı şudur: kaşın ana bir omurga hattı vardır,,,o ince sinirler üzerinde belirli açılarda yeralan kökler bir kez o ayda bu şekilde zarar görürse(yanlış kaş alım tekniği,fazla inceltme,yanma vs...) sittin sene artık ordan kaç bitmez...çünki hücre ölmüş,,,ama beznede uyuyan kaş sendromu avrdır,deri altında,,bak onun için bişiyler yapılabilir,,deri altı kortizon iğneleri gibi,,,,,şahsen ben bunuda denedim ama inat etti kaşım,,,ıhhhh dedi
,,,,,,formülü olan varsa bana da yazsın,,aslında formül değil mucize beklentisindeyim,,,