Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar, eeose kirpik uzatıcı kullanan var mı? Almaya niyetlendim ama 93 liraymış. Klinik çalışmaları falan var sayfasında, iyi görünüyor ama az para değil önce sorayım dedim? Kullanan varsa lütfen yazsın
arkadaşlar her yerde reklamını görüyorum eeose'nin ama uzatıyor mu uzatmıyor mu kesin sonç yok..sadece kendi sitelerindeki yormlar var haliyle onlarada güvenmiyorm..aranızda kullanan varmı?
slm ben sema ben suan 2 serum sısemı aldım ve ben karım yok eosseden kıpırım ınan yoktu yemınle suan maslllah 2 paket daha aldım masalllah buyuyor ve takma kıprık den kurtuldum dedeım gıbı ben karımda yok ıcım rahat memnunumm tavsıye edıyorum cok dil 100 tlden olmeyız tabıkı sartllar maassllar dusuk ama buda bı sağlık konuus bnce
Kızlar bende kullandım kirpikler uzadı gürleşti etkisi çok güzel ama..sonrası tekrar eski hale dönüyor.dökülüyor.süreklimi kullanacaz oda olmaz.karar sizlerin..