edenred ticket

muallaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
63
35
3
31
Merhabalar herkese
Özel bir şirkette home ofis, beyaz yakalı olarak çalışıyorum. Şirketimiz yemek için edenred ticket kart veriyor fakat artık marketlerde kullanılamıyormuş. Bilgisi olan var mı ? Yemeğimi evde yapıp yemek istiyorum dışarIdan sipariş etmek istemiyorum ama artık onu da çok gördü sanırım şirketler.

Biz de eşimin kartıyla alışveriş yapıyorduk. Bir süredir deneyemedim korkumdan. Ama edenred sitesinde gösteriyor marketleri anlamadım ben

Yok kullanılıyor benim kartım edenred daha dün alışveriş yaptım 2 senedir sürekli söylenti var sadece

Öyle bir şey de yok bence çünkü karta yükleniyor kasada etiket varsa geçer sitesinden bak ben online alışveriş yapıyorum market. Yine de sorun şirkete. Bu olay söylenti kesinleşmedi
Bizzat eskiden ticket kulladığım 2 marketten alışveriş yaptım. İkisinde de aynı hatayı verdi. Hadi birinde pos hatalı ikisinde de çekmedi. Bizim şirket uğraşmamak için iptal etti market kısmını diye düşünüyorum. Net bilgi öğrenirsem yazacağım.

Böyle bir uygulama yoktur ama. belki 2025te anlaşması bitmiştir o marketin direkt müşteri hizmetlerine sorun iş yeriyle çözülmezse. Sitedeki farklı marketi deneyin ya da. Çünkü kart tek yani iş yeri parayı yatırıyor restoran market onun için farklı değil bunu da seçemez tek kart var.

hangi sitelerde online alışveriş yapıyorsunuz ? Biz konya da trendyolda bile sadece yemek için onlinedan alabiliyoruz. Market için o da yok yine. Bizim memlekette sorun var anlaşılan:)

merhabalar
Evet şirketimiz ticket ı marketler için kapatmış. SGK üç kuruşluk ticket dan gelecek vergiye göz koymuş sanırım benin anladığım. Onca zengin dururken vergi kacıran dururken bizim ticket a gelmiş sıra. Neyse yapacak bir şey yok. Şirketinizden öğrenebilirsiniz kullanıp kullanamayacağınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…