• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eden gerçekten bulur mu ?

Merhaba oncelikle:KK54:
Birden ben actim sandim konuyu. Musait oldugunda ilk actigim konuyu oku olur mu? Yaşıtiz sizlerle ve benimde boyle bir dengesiz erkek arkadasim vardi. Geldi ailemle tanisti beni götürdü ailesine ama sonuc 0. 3 yil bekledim isi otursun diye askerligini yapsin diye meger akli fikri disaridaymis kimi gotursem kimle yatip kalksam hesabi yapiyomus. Ki benim tum esyalarim herseyim hazirdi. Yillardir arada bir ugruyo aklina gelince hayatima ben tabi duygularim bitmediginden hep kapiyi aciyorum. Yanlis oldugunu biliyorum bende allaha havale ediyorum her gun. Eson yazın yine bir baristik sonra baktim 2 3 gün sonra soguk. Heryerden hicbisey soylemeden engelledim. Kendi hayatim icin yaptim. Sende oyle yap bir anda kesip at. Çünkü dogru insanlar onlar degiller olsalardi buraya konu açmazdik:sopa:
Rabbim senide benide herkesi iyilerle deger bilenlerle karsilastirsin:KK68:

Hazmedemiyorum onun böyle beni kendine inandırıpta defolup gitmesini hayatına mutlu mesut devam etmesini. Tek istediğim pişman olup gelip yalvarsın bende artık bıraktığı yerde olmadığımı göstereyim.
Pişman olup gelmiş ya yine gelecektir

Ceptesin onun icin senden daha iyisini bulursa evlencek.zaten kendide dio senden daha iyisini bulamam evlenelim. Tırnak icinde soyluyorum yine senden daha iyisini bulursa evlencek

Narsist biri daha. Ne cok cogaldi bunlar. Giden doner mi demissin, donmez. Donerse de yine biter. Boslukta kaldikca seni yokluyor ama ilerisi icin bir adim atmiyor. Sen onun hayatinda bir opsiyonsun. Hayatinin icine kimseyi asla dahil etmez narsistler. Issiz adam misali. Sadece boslukta kaldikca eski sevgililerini yoklarlar, bir iki aglar kandirir sonra yine giderler. Bu bir kisilik bozuklugu ve tedavisi yok. Evlensen de terk eder. Erken farkina vardigin icin sanslisin. Bu bagimliligindan kurtul ve yoluna devam et. Yapilacak tek sey ondan uzak durmak.

Ha bu arada eden bulur mu demissin. Onlar zaten belli etmeseler de iclerinde mutsuzlar. Zaten bulmuslar bulacaklarini. Mutsuz olduklari icin gidince baskasiyla mutlu olacaklarini saniar ama kimseyle de mutlu olamazlar. Gunu birlik iliskilerle avunurlar. Ettigini bulmasini bekleme. Zaten bulmus belli etmese de... sen kendi hayatina bak.

Ceptesin onun icin senden daha iyisini bulursa evlencek.zaten kendide dio senden daha iyisini bulamam evlenelim. Tırnak icinde soyluyorum yine senden daha iyisini bulursa evlencek

Kendisi de diyor evet aile yapısına falan da en uygun profil benim şimdilik onun işi ve hayat şartları gereği benim gibi sürekli yanında olmayı göze alacak kimseyi kolay kolay bulamaz gibime geliyor ama bakalım kısmet..

Bu geri gelse ne olur yahu dengesiz bi öyle bi böyle. Nikah masasında bırakır bu tip.

Klişe olacak ama pişmanlığını görmem için gelmesini istiyorum. Yoksa olacağından değil artık.
Elbet gelir birgün çünkü sen o ne derse he demişsin döner yani. Önemli olan o geldiğinse hayır diyecek kadar iradeli olman.

Kızma ama deli gibi sevmiyorsun sanki biraz hırs yapmışsın gibi geldi. Bence bu adamdan bi cacık olmaz dengesizin teki. Yanı bir daha dönmeye çalışırsa kabul etme süründür ve bu adama da geri dönme sadece icinin soğuması icin süründür onu. Hayatının iplerini kendi eline al bir an evvel.

Elbet gelir birgün çünkü sen o ne derse he demişsin döner yani. Önemli olan o geldiğinse hayır diyecek kadar iradeli olman.

Bende hissediyorum aslında elbet bir gün geleceğini bazen ama insan sabırsızca hemen gelsin istiyor tabii. Valla şimdilik içimin bu kadar yanıp kavrulmasana rağmen şimdi gelse hayır derim.

Kızma ama deli gibi sevmiyorsun sanki biraz hırs yapmışsın gibi geldi. Bence bu adamdan bi cacık olmaz dengesizin teki. Yanı bir daha dönmeye çalışırsa kabul etme süründür ve bu adama da geri dönme sadece icinin soğuması icin süründür onu. Hayatının iplerini kendi eline al bir an evvel.

Rica ederim ne demek kızmak, yazılan her yorum beni o kadar güçlendirip sakinleştiriyor ki iyi veya kötü böyle düşünmeyin lütfen. Teşekkürler öncelikle şöyle ki aksine ilk kez böyle deli gibi sevip aşık oldum birine oda böyle hüsran oldu. Dediğim gibi dönmesini bu kadar çok istiyor olmam pişmanlığını görüp aynı şekilde bu kez ben onu süründürmek istediğimden.

Rica ederim ne demek kızmak, yazılan her yorum beni o kadar güçlendirip sakinleştiriyor ki iyi veya kötü böyle düşünmeyin lütfen. Teşekkürler öncelikle şöyle ki aksine ilk kez böyle deli gibi sevip aşık oldum birine oda böyle hüsran oldu. Dediğim gibi dönmesini bu kadar çok istiyor olmam pişmanlığını görüp aynı şekilde bu kez ben onu süründürmek istediğimden.
Benim de böyle dengesiz bir sevgilim vardı ben de seviyorum aşığım diye kabul ederdim. Şimdi o halime gülüp geçiyorum iyiki de o adamla ciddi biseyler olmamış valla yanardım :) ha süründü mü dersen valla ilk zamanlar ben de sürünsün kopekler gibi pişman olsun kafasındaydım iste bi mesaj atsın tersliyim falan ama işte hayatın cilvesi bi sene sonra bi şekilde bana ulaştı ısrarla mesajlar attı umrumda bile olmadı.

Benim de böyle dengesiz bir sevgilim vardı ben de seviyorum aşığım diye kabul ederdim. Şimdi o halime gülüp geçiyorum iyiki de o adamla ciddi biseyler olmamış valla yanardım :) ha süründü mü dersen valla ilk zamanlar ben de sürünsün kopekler gibi pişman olsun kafasındaydım iste bi mesaj atsın tersliyim falan ama işte hayatın cilvesi bi sene sonra bi şekilde bana ulaştı ısrarla mesajlar attı umrumda bile olmadı.

Bende belki ilerde iyi ki olmamış diye dualar ederim ama şimdi çok taze olmasının verdiği hissiyatla üzülüyorum tabii. Ayy demek döndü bir sene sonra da olsa :) yalnız bir sene de baya uzunmuş yaaaa

Merhaba oncelikle:KK54:
Birden ben actim sandim konuyu. Musait oldugunda ilk actigim konuyu oku olur mu? Yaşıtiz sizlerle ve benimde boyle bir dengesiz erkek arkadasim vardi. Geldi ailemle tanisti beni götürdü ailesine ama sonuc 0. 3 yil bekledim isi otursun diye askerligini yapsin diye meger akli fikri disaridaymis kimi gotursem kimle yatip kalksam hesabi yapiyomus. Ki benim tum esyalarim herseyim hazirdi. Yillardir arada bir ugruyo aklina gelince hayatima ben tabi duygularim bitmediginden hep kapiyi aciyorum. Yanlis oldugunu biliyorum bende allaha havale ediyorum her gun. Eson yazın yine bir baristik sonra baktim 2 3 gün sonra soguk. Heryerden hicbisey soylemeden engelledim. Kendi hayatim icin yaptim. Sende oyle yap bir anda kesip at. Çünkü dogru insanlar onlar degiller olsalardi buraya konu açmazdik:sopa:
Rabbim senide benide herkesi iyilerle deger bilenlerle karsilastirsin:KK68:

Böyle dengesiz insanlar kendileri gibi dengesizlere denk gelmeliler aslında. Ben uğraşamıyorum böyle bocalıyorum sonrasında benim de dengelerim oynuyor :) ilk konunu okumak için profiline baktım ama yeni olduğumdan beceremedim canım konunu göremedim :(

Back
X