- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- 53
- Konu Sahibi sinemaycan
Kotuye hicbir sey olmuyor pasa pasa mutlu mesut yasiyorlar. Tabi diger dunya icin ne olur onu Allah bilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım tek isteğim.bu. Var mı bu konuda şahit olduğunuz durumlar ?Eden buluyor canımm.. Hemde çok güzel buluyor sen bulmuyor sanıyorsun ama o buluyor. Bir yerden çıkıyor acısı ya şimdi ya da yıllar sonra. Sabret göreceksin. Sabret umursama onu göreceksin her şeyi
Kotuye hicbir sey olmuyor pasa pasa mutlu mesut yasiyorlar. Tabi diger dunya icin ne olur onu Allah bilir.
İnsan yaşattığını yaşamadan ölmez diye bir laf hatırlıyorum eksikte olabilir emin değilim şu an fakat aşağı yukarı böyleydi. Belki öbür tarafa da kalmaz.
konuyu okumadım başlığa cevap olarak ''ah etmek bela okumak tarzı şeylere inanmıyorum sadece karma ilişkisine inanıyorum yani direkt yolla senden olmasa bile bi başkasından hayatının bir köşesinden belasını bulacak''
Tecrübelerle sabit :)
Günlerdir oyle canim yaniyor ki. Göz yasimda boguluyorum. Bilmiyorum belki de ben hakettim.
Bundan onceki sevgilimden ben ayrilmistim ailem istemedi mesafe vardı arada bla bla. O bana ah mi etti acaba diyorum. Ama O konuda yapacak bir seyim yok dusununce sevgim bitti sürdürmek ona da yazik etmek olurdu.
Simdi karsi tarafin sevgisi bitti belki, olay aslinda bu kadar basit. Bizi sevmedigi icin birinin basina bisey gelmesini ister miyiz? Ya da sevmedi halde yanimizda durmasini.
Bunlar yine de beni teselli etmiyor, hic bu kadar aci cekmemistim. Ayakta kalamiyorum.
Sizin durumunuzda gercekten dengesiz ama anliyorum ne hissettiginizi. Keske surundurecek kizlar olsak o zaman eminim daha cok kiymet veriliyor.
Öncelikle merhabalar herkese. Direkt konuma geçeyim sizi sıkmadan. Günlerdir içim içimi yediği için üye olup sizlerden destek almak istedim. Benim derdim burada ki birçok derde göre çok klasik. Gönül ilişkileri... Bir seneye yakın bir ilişkim vardı geçen haftaya kadar. Daha doğrusu bir var bir yok gibiydi. Erkek arkadaşım gel-gitli birisiydi. Kendisi bir bakmışsınız dünyanın en ciddi adamı, bir bakmışsınız laylaylom. Defalarca evlenmek istediğini söyleyip sonrasında ben o olgunlukta değilim diye ertesi gün vazgeçen birisi. En son ayrıldık kendisi ile ve neden bilmiyorum takmıyor gibiydim ki kendisi ertesi gün hatırlattı varlığını. Aradı telefonda ağladı vicdan azabı çekiyorum. Senin gibi biri daha yok bu dünyada anladım vs. Tabii kahretsin ki yine duygularıma ve hislerime karşı koyamamamın sonucunda buluşmalar görüşmeler derken aramız yine düzelir gibi oldu. Tabii ben daha temkinliydim güya kendimce.. Aradan birkaç gün geçtikten sonra yine evlenmek istediğini belirtti bende kendisine inanmadığımı hep aynı şeyleri yaptığını söyledim. Karşılığında bana çok ciddi olduğunu benimle evlenmek istediğini söyledi ısrar kıyamet ben yine saf saf inandım. Mutluluğum çok sürmedi tabii sadece 2 gün. 2 gün sonra soğuk davranmaya başladı kendisi şaka ile karışık evlenmekten vazmıgeçtin dediğimde kendisi ben o olgunlukta değilim bir an yapabilirim gibi hissediyorum ama sonra yapamam gibi geliyor diye tüm hevesimi mutluluğumu yarıda bıraktı. En son birbirimizi ergenler gibi ınstagramdan falan engelledik. Whatsapptan açığız ama. O 30 ben 24 yaşındayım bu arada. İkimizin de sağlam işleri var. Buna rağmen bir öyle bu böyle. Asıl derdim ise benim onu deli gibi seviyor olmam. Yatıyorum kalkıyorum aklımda o. Unutmak istiyorum yapamıyorum. Çok yanlış biliyorum ama hep geri dönecekmiş gibi geliyor. Bazen ise bu mümkün değil gibi. Kendimi işime bile veremiyorum. Çok üzülüyorum bu duruma. Sizce gerçekten dendiği gibi eden bulur mu bana bu yaptıklarının yaşattıklarının cezasını çeker mi ? Ona beddua etmiyorum Allah’a havale etttim ama pişman olup vicdanının sesinden uyuyamasın gecelerce bunu da demeden edemiyorum. Var mı benzer durumlar yaşayıp erkek arkadaşları pişmanlıkla geri dönen kimseler ? Çok uzun oldu bu arada hakkınızı helal edin. Şimdiden herkese çok teşekkürler.
İlk önce kendine ceki düzen ver ve acil sekilde görebileceği bir yere eğlenirken foto at.
Mesaj yazdığı anda sakin tersleme, sevimli bir şekilde şuan meşgulum aksam sana dönerim de ve dönme ama sık sık online ol ve eğlenirken çekilen fotlari devam at...
Gerekirse özelden bana yazarsin.
Hic umursama, helede ezik ezik... sen beni üzdün, kalbimi kirdin modusuna girme. Köpek olsun istiyorsan köpek gibi muamele yapman lazim
erkek psikolojisi ne tuhaf eden bulur tabiki simdi degil belki ama mutlaka bir gun pismanlik yasayacaktir sadık seven zor bulunur. tavsiyem kendini geri cekmen hayatina normal bir sekilde devam etmen illaki ortak arkadaslarindan durumunu ogrenecektir erkeklere biraz sonradan dank eder hemen durumu algilayamazlar.sevipte beklemek cok zor tabi seni cok iyi anlayabiliyorum kafani dagitacak baska ugraslar edinebilirsin kolay gelsin simdiden
Çok doğru tesbit Dengesiz dengesiz davranıp ters köşe yapmak lazım
Evet beddua hiç etmem diyene bile ettiriyor bazı durumlar insana yaşamak çok farklı yaşamayan bilemez o yüzden hak veriyorum konu sahibine onun sizden götürdükleri ile sizin hakkınıza giriliyor inanın bu manevi kayıp maddi kayıptan daha çok acıtıyor insanın icini..Bazen insan oyle seyler yasiyor ki hem bu dunyada hem obur dunyada ceksin istiyor.