Doğuma Hazırlık Eda mi olsun Berfin'mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Eda mi olsun Berfin mi?

• Eda

OY: 46 63,0%
  • Berfin

OY: 27 37,0%

• Ankete Katılan
    73

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
44
116
44
Ankara
Kizlar benim bir kizim olacak insallah. Eda mi olsun Berfin mi karar veremdik. Eda'yi ben istiyorum ama esim begenmiyor. nazli hanim hanimcik olsun diye Eda istiyorum:)
Berfin'i de esim istiyor. ben tarafsizim ama bir tarafim istemiyor sanki ama esimi de kirmak istemiyorum.

bence berfin güzel anlamıda güzel.... Kardan yapılmış. Tertemiz, kar gibi beyaz.hatta güneşi gördüm filminde bile berfin çiçeği olarak hikayesi anlatıyor

Son düzenleme:
bence eda olsun
berfin anlamı güzel olabilir ama benim aklıma berfin deyince morfin geliyo niyese :uhm:

kibelecim bende eda dedim. Daha hos geliyor kulaga. kisa isimler cok moda simdi. hem anlamida cok guzel.

bence eda olmalı kesinlikle..
canım nerelisinzi buarada???
ben mesela has ve has türk imi isterim ama berfin türk ismi değil ..

bence eda olmalı kesinlikle..
canım nerelisinzi buarada???
ben mesela has ve has türk imi isterim ama berfin türk ismi değil ..

Canim ben Turk'um esim dogulu ama O da Turk:)

Berfin Kurt ismi bilinir ama Turkce'de de yaygin. sonucta Omer, Mustafa, Ayse, Zehra Arap ismi. Hele Avrupai uyduruk isimler var ki onlaraa hicbirsey demiyorum.

isim konusunda da Berfin'in anlami guzel ama tereddutum bu konudan kaynaklaniyor. Insanlar ismi yuzunden ayrim yapar mi? bakalim.

eda çok yaygın bir isim bence de berfin biz eşimle evlenmeden önce karar vermiştik kızımız olunca adını berfin koyacağız diye. anlamıda çok güzel. yada daha berfin e benzer berfu var oda farklı ve güzel.

Back
X