Doğuma Hazırlık Eda mi olsun Berfin'mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Eda mi olsun Berfin mi?

• Eda

OY: 46 63,0%
  • Berfin

OY: 27 37,0%

• Ankete Katılan
    73
canım kendinde de demişsin berfin kürt ismi olarak bilinir diye. sonuçta ismi duyanların aklına ilk bu gelicek. lütfen kimse alınmasın. doğruları yazıyoruz.

benim eşimde oğlumuzun adının baran olmasını istemişti ama aynı nedenden dolayı vazgeçmiştik.

haa, fikir olarak sorarsan berfin gerçekten çok güzel bir isim. ağızdanda çok güzel çıkıyor ama son karar sizin.a.s.

canım kendinde de demişsin berfin kürt ismi olarak bilinir diye. sonuçta ismi duyanların aklına ilk bu gelicek. lütfen kimse alınmasın. doğruları yazıyoruz.

benim eşimde oğlumuzun adının baran olmasını istemişti ama aynı nedenden dolayı vazgeçmiştik.

haa, fikir olarak sorarsan berfin gerçekten çok güzel bir isim. ağızdanda çok güzel çıkıyor ama son karar sizin.a.s.

canım sana katılıyorummm.
bende oyumu eda dan yana kullandım.
hem kısa hemde şirin bi isim
benımde kızım olursa adı ece olcak inşallahkaydirigubbakcemile5

bence berfin olsun...
ama madem esini kirmak istemiyorsun o zaman eda berfin olabilir kizinin adi...

berfin bencede güsel ama kürtçe bi isimmiş . hatta bende kızım olursa berfin koymayı düşünüyodum ama kürtçe olduğunu öğrenince vazgeçtim şakkıdı

merhaba benimde oğlum olacak 19 haftalık hamileyim ve nasipse ilk bebeğim olacak çok heyacanlıyım isim konusuna gelince bence EDA olsun

Canim ben Turk'um esim dogulu ama O da Turk:)

Berfin Kurt ismi bilinir ama Turkce'de de yaygin. sonucta Omer, Mustafa, Ayse, Zehra Arap ismi. Hele Avrupai uyduruk isimler var ki onlaraa hicbirsey demiyorum.

isim konusunda da Berfin'in anlami guzel ama tereddutum bu konudan kaynaklaniyor. Insanlar ismi yuzunden ayrim yapar mi? bakalim.

canım nekadar yaygın olsada herkez çocuğuna kökeninin ismini koymalı diye düşünüyorum yarın birgün farklı düşünülmesin diye..yani arap ismide başka neticede müslüman ismi biçoğuda kuranı kerimde geçen isimler...
sen neticede kürt değilsen neden kürt ismine özeniyorsun ki....bence şöyle güzel anlamlı sizin kökeninize yakışacak bir isim koy...zaten hadislerde yazanda bu canım..
yani ben ingilizce bi isim koyayaım kar tanesi demek olsun anlamı güzel diye ingiliz isminemi kaldım kesinlikle bana göre değil.....aslaaaaa kafamı bile kurcalamaz olsamı acaba diyee....sen yaygınlaşmayı boşver canım özünü aslaaaa bırakma...çook öptümma.s.

buarada bi 8 sene önce kuzenim doğduğunda berfin ismini koymuştuk..abisi vardı oda berkay..hem berkaya uyumlu olsun hem anlamı güzel diye ve ozamanlar hiç duyulmamış bi isim değişik ve kibar geldi..
sonra kürt ismi olduğunu öğrenince eniştem mahkemeye verip1 haftada ismini değiştirdi..nilay yaptılar...çünkü biz kürt değiliz oyüzden tercih etmedik...böyle bir anımızda olmuştu yanii...

Back
X