• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ebrumustafanın nişan resmi

Canım benim sana dünde söledim o seni sevmişse dönecektir ama değilse yapacak bişi kalmamıştır ama şunada emin ol annesi bunun günahını çok zor ödeyecek sonuçta sen bir genç kızsın seninde ailen var düşünmesi lazımdı bütün bunları eeee etme bulma dünyası günü gelir onlarında kızlarının canını yakar birileri o yüzden mustafa içinde değmez madem bitirmiş bitsin bakalım o seni zati hak etmiyor bunca mücadeleden sonra sana sırt döndüyse ağlamak dövünmek boşuna ben senin yerinde olsam vallahi yüzüne bakmam herşey unutuluyor yemin ederim unutuluyor hepimiz yaşadık eşyalarımız alındı canımız yandı ama günü gelipte karşına adam gibi adam çıkınca anlıyorsunkı herşey boşunaymış döktün gözyaşları ettin sitemler anlıyorsunkı arkanda bıraktın o adam zati yaramazmış değmezmiş uzak dur canım kendini başka şeylere ver okuluna işine çevrene ver Allah herşeyin en iyisini bilir sanada yardım edecektir canım dualarımız seninle sözüm meclisten dışarı ama Allah böle kaynanaları kahretsin insan nasıl olurda yuva yıkar hiç anlamamkı ben zati...

Son düzenleme:
Back