• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ebrumustafanın nişan resmi

Annesi başkasını mı düşünüyormuş? Biraz geç kalmamış mı? Nişan bile olmuş.Gene forumdaki 3-5 kaynana beni topa tutacak ama nedir bu "Oğluma ben gelin seçicem", "oğlumun sütünü ben içircem", "oğlumu ben uyutucam" davaları. 28 yaşındaki insan bebek midir allasen? Gönlü kaymış sevmiş işte ki doğru düzgün eğitim almış, öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği yapan doğru düzgün bir kızı.Daha ne? Bunları okudukça çıldırasım geliyor.
20 gün sonra evlenecek şu an için bekar olan bana karı boşamak kolay görünür bilirim ama ve de sizi hiç tanımam o da ayrı konu ama , gerçekten bu kadını ve annesinin dibinden ayrılamayan 28 yaşına gelip afedersin ama tam kişiliği oturmamış bir insanla tüm ömrünü yakıp yıkacağına, her günün ağlamakla geçeceğine ağla şimdi 1 hafta ağla, 1 ay ağla ama sonra bitecek emin ol Allah karşına sevgini hakedecek bir ömür seni mutlu kılacak insanı en kısa zamanda çıkarır inşallah.

katılmadan edemiycem....
nişanlın açık ara farkla suçlu...
gün gelir ardından ağladığına bile pişman olursun..
hatasını anlayıp dönerse ne güzel..
ama dönmezse de kaybetmiş olmazsın cnm...
üzülme..

katılmadan edemiycem....
nişanlın açık ara farkla suçlu...
gün gelir ardından ağladığına bile pişman olursun..
hatasını anlayıp dönerse ne güzel..
ama dönmezse de kaybetmiş olmazsın cnm...
üzülme..

inşallah ben de mantığımla hareket ederim geri dönerse. beni rezil etti ama ne yazık ki halen seviyorum.

mustafada ben de 28 yaşındayız.annesi ona başka bir kız düşünüyormuş. mustafada ben de ısrar edince kendine yediremedi ve beni hiç sevmedi annesi. mustafa çok iyi niyetli kimseyi özellikle annesini hiç kırmak istemez. onun iyi niyetinden yararlanan annesi zaferini elde etti işte.

Canım umarım çabuk toparlarsın ama bu kadar anne kuzusu bir erkekse evlendikten sonra daha büyük sorunlar çıkardı hakkında hayırlısı olsun gözyaşlarına değmez ..Hep gül rabbim bahtını güzel yazsın

bence öle birinden aayrıldın için dua et..
fazla ana kuzusu adamdan fayda gelmez insana..

canım annesi en başta zaten istemedi beni. nişanı oğlunun zoruyla geldi taktı. sonra beni ve ailemi hiç takmadı. babam bu ay 3 kere büyük hastalık geçirdi dünürüm noldu diye aramadı bile.ben de tepki gösterdim insan sevmese bile allah rızası için bi arar babamın ne suçu var hadi beni sevmedi o naptı annene dedim.olaylar böyle başladı.mustafa artık aileme söz geçiremiyorum dedi.yıprandım dedi ve attı yüzüğü. o da vazgeçti yani.

allah ölümayrılıgına bile sabır veriyor ...
ilk günki acımız gibi olsak yaşayabilirmiyizz..düşünki böyle bir ayrılıkta unutulabilinirr..
zamann herşeyin ilacıı...
senin kıymetini bilmeyenler otursun aglasın sen degil...
alacagı gelinde zaten seni aratır hiç şüphen olmasınn

Allah yardımcın olsun canım.bende nişanlımdan ayrıldım hemde düğüne 1 ay kala annesi tutturmuştu çarşafa bakcam bilmem ne diye hatta forumda konu bilme açmıştım evliliğe 1 ay kala yeter artık diye bağırmak istiyorum diye, biz ikimizde doktoruz, okumuş etmiş adam tepki koymalı dedim ben hep o başta biraz tepki gösterdi annesine sonra kendi evindeki huzur bozulsun istemedi sustu çekildi bi köieye bende çıkardım attım yüzüğü 1 hafta geçti dank etti kafasına yaptığı yanlış,1 ay boyunca peşimden koştu özür diledi ama annesinden çıt yok aramız düzelir gibi oldu yüzükleri taktık yeniden sonra yine aynı kabus yaşanmaya başladı annesinin laf sokuşturmaları falan dayanamadı en sonunda 1 gün aradı beni hani filmlerde olur ya :) gel gidip evblenelim dedi ben annemlere söyledim sevdiğimide biliyolardı tamam kızım git dediler biz evlendik :) 1 hafta balayı yaptık sonra döndük annesiyle tartıştılar baya sonra annesi bana ev yok bark yok kalın sokaktada aklınız başınıza gelsin dedi inanabiliyo musun bu kadar ki düşman bana .Rabbimin yardmıyla evimizi dayadık döşedik çokta mutluyuz 2 aylık hamileyim :) merak etme her şey olacağını varır gönlünü ferah tut :):)

Allah yardımcın olsun canım.bende nişanlımdan ayrıldım hemde düğüne 1 ay kala annesi tutturmuştu çarşafa bakcam bilmem ne diye hatta forumda konu bilme açmıştım evliliğe 1 ay kala yeter artık diye bağırmak istiyorum diye, biz ikimizde doktoruz, okumuş etmiş adam tepki koymalı dedim ben hep o başta biraz tepki gösterdi annesine sonra kendi evindeki huzur bozulsun istemedi sustu çekildi bi köieye bende çıkardım attım yüzüğü 1 hafta geçti dank etti kafasına yaptığı yanlış,1 ay boyunca peşimden koştu özür diledi ama annesinden çıt yok aramız düzelir gibi oldu yüzükleri taktık yeniden sonra yine aynı kabus yaşanmaya başladı annesinin laf sokuşturmaları falan dayanamadı en sonunda 1 gün aradı beni hani filmlerde olur ya :) gel gidip evblenelim dedi ben annemlere söyledim sevdiğimide biliyolardı tamam kızım git dediler biz evlendik :) 1 hafta balayı yaptık sonra döndük annesiyle tartıştılar baya sonra annesi bana ev yok bark yok kalın sokaktada aklınız başınıza gelsin dedi inanabiliyo musun bu kadar ki düşman bana .Rabbimin yardmıyla evimizi dayadık döşedik çokta mutluyuz 2 aylık hamileyim :) merak etme her şey olacağını varır gönlünü ferah tut :):)

canım ya sizde çok şeyler atlatmışsınız. neyse sonu iyi olmuş. bizim tekrar biraraya gelmemiz imkansız. çok mutsuzum ama kader deyip alışmaya çalışacağım.

canım ya sizde çok şeyler atlatmışsınız. neyse sonu iyi olmuş. bizim tekrar biraraya gelmemiz imkansız. çok mutsuzum ama kader deyip alışmaya çalışacağım.

bu arkadaşın şansı, nişanlısı arkasında durmuş, sıkıntıları göze almış..
ama eğer seninki şimdi bile göze alamıyorsa -ki insanın en gözü kara zamanıdır nişanlılık dönemi- boşver ebrucum..ilerde daha büyük sorun olurdu başına..

bu arkadaşın şansı, nişanlısı arkasında durmuş, sıkıntıları göze almış..
ama eğer seninki şimdi bile göze alamıyorsa -ki insanın en gözü kara zamanıdır nişanlılık dönemi- boşver ebrucum..ilerde daha büyük sorun olurdu başına..

çok haklısın canım. mustafa beni yarı yolda bıraktı zor geldi sıkıntılar ona.çareyi kaçmakta buldu. çok kırıldım ona gerçekten. hayatta ailemden sonra en güvendiğim insandı. tiksindim artık evlilikten.

hakkında hayırlısı olsun canım benim hiç üzme kendini rabbim karşına öle birini çıkarsınki senin arkanda dağ gibi dursun adam gibi adam olsun sende onu çok sev işallah
bu arada işe ilk başta nickini değiştirmekle başla onu hatırlatacak herşeyi kaldır at tamammı tatlım :teselli:

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı olsun canım benim hiç üzme kendini rabbim karşına öle birini çıkarsınki senin arkanda dağ gşbş dursun adam gibi adam olsun sende onu çok sev işallah
bu arada işe ilk başta nickini değiştirmekle başla onu hatırlatacak herşeyi kaldır at tamammı tatlım :teselli:

sağol canım desteğin için. nickimi değiştiremedim sorun veriyo sürekli.değiştireceğim ama.

hayırlısı olsun canım... dilerim en kısa zamanda toparlanırsın...
haketmeyen biri için yorma sakın yüreğini...

konunu açtığında yazdıklarını görünce çok şaşırdım ve çokta üzüldüm

her ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun

şimdilik üzülürsün evet ama sonra sende böyle olduğuna sevineceksin inan

bende ayrıldım nişandan, iyice psikolojim bozulmuştu, kimseyle görüşmek konuşmak istemiyordum, içime kapanmıştım iyice, çok zor bir 6 ay geçirdim, kimseye güvenim filan kalmamıştı amaaaa......

şu an nişanlıyım ve Allah nasip ederse 4 ay sonra düğünüm var, her gecenin bir sabahı oluyor buna inan ve sen hakkında hayırlı olan insanı iste

Cnmm durumu bilmiyorum ama hakkında ne hayırlıysa o olur inş. Bizmde 3chafta önce böyle bişey gçti başımızdan kıyıpta şuraya ayrıldık yazamadım kabullenip şuan hala yüzüklerim parmağımda değil ama barıştık yapamadık ayrı olunca yaşayamadık eğer herkeste olan o geçici olan aksiliklerdense bir an önce barışırsınız inş. ama başka türlü şeyler varsa Allah sabır versin cnm bundada vardır bir hayır deyip teseli et kendini ferah tut içini üzülme ne olur :teselli:

canım çok üzüldüm hayırlııs olsun inşaallah senin adına
senin arkanda olamyan kocayı ne yapacaktın ki inan evlendikten sonra daha çok problem çıkardı karşınıza rabbim hayırlısını vermiş size en kısa zamandad unutursun inşaallah canım

Back