• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ebrumustafanın nişan resmi

benden yasınız bayaca buyuk bellı :( uzuldum ayrıldıgınıza ınsallah duzelır emınım duzelcektee...bu kadar ayrılma noktasına gelen sebep nedır cok ozel oldu amaa ınsan nısanlı olunca korkuyor:(

canım hakkınızda hayırlısı olsun..
umarım kısa bir bunalım, kısa süreli bir ayrılıktır, inşallah en kısa zamnda aranızdaki problem neyse halledersiniz.. ama üzülme, herşey olacağına varır..
gelişmelerden haberdar et..
kimsenin çekemeyeceği yükü, kaldıramayacağı derdi yoktur, unutma..

şunu unutma canım;

'' her şerde bir hayır,her hayırda bir şer vardır.''kendini kötü etme,vardır bir hayır....

hakkında hayırlısı olsun böylesi daha hayırlıdır belki, eğer senin için iyi biriyse ve ilerde mutlu olcaksanız Allah sizi tekrar birleştirsin inşallah.

kızlar desteğiniz için çok teşekkürler.sorun annesi zaten beni başta istememişti. çok mücadele verdik nişanlandık. ama sonra yine oğlunu tetiklemeye devam etti. herşeyimiz alındı herşey gözümün önünde. onları gördükçe kriz geçiriyorum. mustafada annesinden yana oldu artık.telefonlarımı açmıyo, mesajlarımı yanıtlamıyor. bitti artık çabaların boşuna diyo.hayallerim vardı ama hayallerim gözyaşlarımla aktı gitti.

ebru çok üzüldüm keşke böyle olmasaydı hakkınızda hayırlısı olsun. ama annesi neden bu kadar mudahale edıyor kı nısanlının yası küçük mü

mustafada ben de 28 yaşındayız.annesi ona başka bir kız düşünüyormuş. mustafada ben de ısrar edince kendine yediremedi ve beni hiç sevmedi annesi. mustafa çok iyi niyetli kimseyi özellikle annesini hiç kırmak istemez. onun iyi niyetinden yararlanan annesi zaferini elde etti işte.

mustafada ben de 28 yaşındayız.annesi ona başka bir kız düşünüyormuş. mustafada ben de ısrar edince kendine yediremedi ve beni hiç sevmedi annesi. mustafa çok iyi niyetli kimseyi özellikle annesini hiç kırmak istemez. onun iyi niyetinden yararlanan annesi zaferini elde etti işte.

Ay çok üzüldüm canım ya umarım nişanlınız yaptığı hatanın farkına varır, o annesi olacak kadında kına yaksın bari, bu gençlere niye karışırlar anlamam ya hiç.

Annesi başkasını mı düşünüyormuş? Biraz geç kalmamış mı? Nişan bile olmuş.Gene forumdaki 3-5 kaynana beni topa tutacak ama nedir bu "Oğluma ben gelin seçicem", "oğlumun sütünü ben içircem", "oğlumu ben uyutucam" davaları. 28 yaşındaki insan bebek midir allasen? Gönlü kaymış sevmiş işte ki doğru düzgün eğitim almış, öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği yapan doğru düzgün bir kızı.Daha ne? Bunları okudukça çıldırasım geliyor.
20 gün sonra evlenecek şu an için bekar olan bana karı boşamak kolay görünür bilirim ama ve de sizi hiç tanımam o da ayrı konu ama , gerçekten bu kadını ve annesinin dibinden ayrılamayan 28 yaşına gelip afedersin ama tam kişiliği oturmamış bir insanla tüm ömrünü yakıp yıkacağına, her günün ağlamakla geçeceğine ağla şimdi 1 hafta ağla, 1 ay ağla ama sonra bitecek emin ol Allah karşına sevgini hakedecek bir ömür seni mutlu kılacak insanı en kısa zamanda çıkarır inşallah.

hiç üzülmeeeee yaaaa.
mücadele vermeliydi nişanlınnnn..
bugün senin için çaba sarfetmeyen ,yarında sarfetmeycektir.......
çok savaş verenleri gördük biz.....
seninkindede kabahat var canım... zaman herşeyin ilacıdır... zamanla gecer. allah sabır versin.

mustafa arada kalmıs bı tarafda annesi bı tarafda sevdiği kadın emınım senden ayrıldıgı için çok üzgündür.ama yaşı küçük değil ki 28 yasındakı bı ınsan dogruyu yanlıs ayırt edebılır annesı bu kadar mudahele etmeseydı keske.bence hiç kendını üzme yıpratma herşey olacagına varır.belkıde senın ıcın boylesı daha ıyıdir

canım bence evlenmeden böyle olması daha iyi olmuş..ilerde o kaynana sana çok çektirirdi.. kocanla aran sürekli bozulurdu ve huzursuz bir evlilik olurdu... hayırlısı buymuş... elbette kolay değil.. üzüleceksin .. ama zaman herşeyin ilacı... inanki bir süre sonra seninde duygularından çok mantığın ağır basıcak ve iyiki böyle olmuş diyceksin....maalesef bu konuda tecrübeliyim... sadece sabret...

rabbim sabır versin hayırlısı neyse hakkında o olsun resimlerine bakarken ayrıldık diyince kanım dondu inan çok üzüldüm.. diger hanımlara katılıyorum..böyle bir kaynanayla bir ömür geçiremezdin..üzme kendini zaman herşeyin ilacıymışolumunekankayizsmile

çok haklısınız kızlar mustafa beni sevseydi 28 yaşında anne sözü dinlemezdi. üniversite mezunu makina mühendisi ve çok iyi işi olan bi insan ama sanırım kişiliği oturmamış.çok acı bi durum ailem perişan oldu. napcam bilmiyorum.çaresizim. koca 1.5 yıl nişanlı kaldık.alışkanlıklar var sevgi var. bilmiyorum nolcak.

hiç üzülme canım,kolay değil tabi ki ne diyeyim umarım hakkında hayırlısı ne ise o olur,sağlığını düşün gerisi boş,allah ta öyle kaynanaya öyle bi gelin versin ki"ebru nerdesin"dedirtsin...

tam resimlere bakmak için girdimki yazını gördümm
msjları okudumm
ya annesi ne dedi ne oldukide nişanlın vazgeçti anlamadımm

yani tam anlamıyla bitti denildimii..atıldımı yani yüzükler...

barışma ihtimalin yokmuuu

hakkııında hayırlı olsun canım kısmet değilmiş demekten başka çare yok sanırım kolay olmyacak belki ama sende zamanla alışacaksın ve iykide evlenmemişim diyeceksin su anda duyguların ağır basıyo ama ilerde daha mantıklı düşünüceksin inşallah karşına daha iyi bi aile daha iyi bir eş çıkar

tam resimlere bakmak için girdimki yazını gördümm
msjları okudumm
ya annesi ne dedi ne oldukide nişanlın vazgeçti anlamadımm

yani tam anlamıyla bitti denildimii..atıldımı yani yüzükler...

barışma ihtimalin yokmuuu

canım annesi en başta zaten istemedi beni. nişanı oğlunun zoruyla geldi taktı. sonra beni ve ailemi hiç takmadı. babam bu ay 3 kere büyük hastalık geçirdi dünürüm noldu diye aramadı bile.ben de tepki gösterdim insan sevmese bile allah rızası için bi arar babamın ne suçu var hadi beni sevmedi o naptı annene dedim.olaylar böyle başladı.mustafa artık aileme söz geçiremiyorum dedi.yıprandım dedi ve attı yüzüğü. o da vazgeçti yani.

Back