- 17 Ağustos 2007
- 2.451
- 36
-
- Konu Sahibi karakedibu
slm bi kere belini iyice yere yapıştırman gerekiyo boşluk olmasın eğer ağrı devam ediyosa hiç zorlama ayaklarını uzatarak yarı mekik çek o ağrıtmaz belini..
slm ebru sallı dvd sında naturel pozısyonu bulun dıyıp oyle yaptırıyor karın hareketlerını ama programda tam tersı bırde dvd cok cılız bence cok az hareket var ve hıc uyarı yok sakatlanılabılır
ben belımı yapıstırıyorum ama omurlarım cok agrıyor sırtım ve belım ozellıkle kas yaparken goz cıkartmak ıstemıyorum bırde met almadım daha adanada oturuyorum nerde satılırr bılmıyorum top almıs esım kazık fıyata 34 tl aceba mette degılde battanıye serıyorum onun uzerıde yapıyorum ondanmı oluyor agrı
Deryam canım benim azminden dolayı seni tebrik ediyorum.
HarikasınŞeniz
canim oyle dıyosun ama cok ıddalı karın kalca hareketlerı yapıyorlar cokta pasif bir spor degil bence birde hareketlerı ne kadar cok ve uzun sure yapmana baglı
slm ebru sallı dvd sında naturel pozısyonu bulun dıyıp oyle yaptırıyor karın hareketlerını ama programda tam tersı bırde dvd cok cılız bence cok az hareket var ve hıc uyarı yok sakatlanılabılır
ben belımı yapıstırıyorum ama omurlarım cok agrıyor sırtım ve belım ozellıkle kas yaparken goz cıkartmak ıstemıyorum bırde met almadım daha adanada oturuyorum nerde satılırr bılmıyorum top almıs esım kazık fıyata 34 tl aceba mette degılde battanıye serıyorum onun uzerıde yapıyorum ondanmı oluyor agrı
tv8'in sitesindeki videolardan yapan arkadaşlara soruyorum: bir program kaç dakika sürüyor ortalama olarak? videoların her biri tek bir programa mı ait? internetim kotalı olduğundan merak ediyorum da...
bi de şeyi merak ediyorum bu ebru hanım hiç regl olmuyor mu acaba?
sanirim yarim saat felan suruyor valla dakika tutmadim hatirlayamacagim.
ama dusuk kalitede calistirdim ben benimki de kotali umarim birsey olmaz.
tampon kullaniyordur canim bunu mu dert ettin allah askina :jeyyar:
Ben pek inanmıyorum...İlk başladaığı zamanlr tv8de bende yapıyordum evdeyken.Ama tek faydasını görmedim.Zaten 20dk mı ne sürüyor.Hep aynı hareketler.
Bilmem belki vardır faydası ama ben pek inanmıyorum şallının programına.