Ebru Şallı'nın Platesini yapan var mı?

:kahve: arkadaşlar bana bi yardım!

kilom iyi ama ne alakaysa göbeğim var
omuzyarım hatta zayıf, kalçam iyiii ama göbeğim var
sizce pilates bana kilo verdirtmeden göbeğimin erimesini sağlar mı?
cevaplarınızı bekleyeceğim

hepinize sevgilerrrrrrrrr

hayırlı cumalar

:lepi:
hayırlı cumalar canım
eritir karın eğzersizlerini düzenli yaparsan doğru nefesle harika sonuçlar alırsın canım
ben sezaryan oldum iki kez dikişlerim olduğu bölgeler bile süper oldu tavsiye ederim
kilo verdirmiyor zaten yağların yerini kas alıyor kolay gelsin canımhihoyyythihoyyyt

hmmm anladım canımm

peki arkadaşımızın verdiği linkteki videolar 17. bölümden itibaren başlıyor.
1-17 arası bölümleri bulabileceğimbi adres varmı?

hepinize sevgiler canlar..:1hug:

hayırlı cumalar canım
eritir karın eğzersizlerini düzenli yaparsan doğru nefesle harika sonuçlar alırsın canım
ben sezaryan oldum iki kez dikişlerim olduğu bölgeler bile süper oldu tavsiye ederim
kilo verdirmiyor zaten yağların yerini kas alıyor kolay gelsin canımhihoyyythihoyyyt

çok tebrik ederim ne zamandır yapıyorsunuz:uhm:

arkadaşlar bende yapıyorum üstelik pilates kursuna gidiyordum ama bir gün tvde görünce evde yaptım baktım ki daha iyi bende salona gitmeyi bıraktım herkese tavsiye ederim

hmmm anladım canımm

peki arkadaşımızın verdiği linkteki videolar 17. bölümden itibaren başlıyor.
1-17 arası bölümleri bulabileceğimbi adres varmı?

hepinize sevgiler canlar..:1hug:
tatlım ben tvden takip ediyorum tv8 sitesinde de videoları gösteriyorlar canım
daha fazla yardımcı olamayacağım özür dilerim
tv8 hafta içi 10.30 da canlı yaptırıyor ben oradan yapıyoruma.s.
çok tebrik ederim ne zamandır yapıyorsunuz:uhm:
1aydır yapıyorum canım

ben 1 yıldır plates yapıyorum son 4 aydırda tvden takip ediyorum gercekten harika birşey iki sezeryanıma rağmen gercekten hızlı birşekilde toparlanma oldu bayağı sıkılaştım ,doğru nefeslerle ve hareketlerin hakkını vererek yapılırsa kesinlikle sonuç alıyoruz yeşil çayıda bırakmıyoruz YAŞASIN PLATES KARDEŞLİĞİİİİİ:eek:

valla platesimi aldım dün şişirmeye devam ara ara şişiriyorum çünkii zor sisiyo yoruluyorum şişirirken bile kollarım sıkılastıı:)) dermişimm:)))
ya nasıl baslıcam hangi hareketle baslıcam bilemiyorum :KK43:(
tv8 programını daha önce hiç duymadım şimdi bakmaya baslasam baya gerideyim :KK43:( bana uygun olmass:KK43:
ben dvd sinimi alim ebrunun ya internettede duruyo ikide bi indiremiyorum da :KK43:
dvd de kac paraki allam plates bana ben platese bakcam heralde bu gidişle:)))

buyrun benim canım senin adına sevindim bende başlamak istiyorum ama nasıll:KK43:(
dogru nefes almayı nasıl ögrenicem, hareket yapmayı nasıl öğrenicem kaynak bulamıyorum yardım edermisin tv8 baksam olmas bu saatten sonra demi onlar şimdi platesin üstünde zıplıyolardır kesin :)) bende üstünde zıplamakla baslarsam allah kerim:)))

neden bıraktın bacıı
faydasını gördünmü
platesi nasıl yapıyodun yani kaynagın neydi
buarada nasılsın caney :))

neden bıraktın bacıı
faydasını gördünmü
platesi nasıl yapıyodun yani kaynagın neydi
buarada nasılsın caney :))

iyiyim sen nasılsın

bebiş çalışmaları warya korktum bıraktım

acayip faydasını gördüm ilk başladığından beri yapıyodum vücudum acayip sıkılaştı

tw den yapıyodum

heya burdada buldun :)) korktugum kadar varsı vallaha:))
aycanım bende plates aldım merak ediyorum yorum lar cok güzel :)) heveslendimm kıss:)
öptüm seni seker:))

valla platesimi aldım dün şişirmeye devam ara ara şişiriyorum çünkii zor sisiyo yoruluyorum şişirirken bile kollarım sıkılastıı:)) dermişimm:)))
ya nasıl baslıcam hangi hareketle baslıcam bilemiyorum :KK43:(
tv8 programını daha önce hiç duymadım şimdi bakmaya baslasam baya gerideyim :KK43:( bana uygun olmass:KK43:
ben dvd sinimi alim ebrunun ya internettede duruyo ikide bi indiremiyorum da :KK43:
dvd de kac paraki allam plates bana ben platese bakcam heralde bu gidişle:)))

canım her gun en bastan alıyor ebru sallı yenı baslayanlar ıcın ben sıkılıyorum bıle hareketı onlar 10 yapıyosa sen 6 yap

:kahve: arkadaşlar bana bi yardım!

kilom iyi ama ne alakaysa göbeğim var
omuzyarım hatta zayıf, kalçam iyiii ama göbeğim var
sizce pilates bana kilo verdirtmeden göbeğimin erimesini sağlar mı?
cevaplarınızı bekleyeceğim

hepinize sevgilerrrrrrrrr

hayırlı cumalar

:lepi:

zevkle yedıgımız mamalar gobek ve belde toplanır canım ondan o gobıs:eek:

X