Ebru Şallı'nın Platesini yapan var mı?

karnımdaki kas ağrılar geçti kıslar yaptıkçada geçiyo.
gerçi daa 4. günüm ama bişi daa ha var boynumun ön tarafındaki kaslar çok ağrıyo bu sefer sünüyo gibi.oda normal demi
abartım mı biraz o normal mi bu normal mi.

canım hangi siteden indirdiğini söyler misin bende aradım ama bulamadım...eger yapabilirsem akşamları yapmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

Ağrı duyduğunuz kaslarınızı zıt yöne doğru gerin.
Örneğin boynunuzun ön tarafından bahsetmişsiniz..
Boynunuzu hafifçe(çok değil) geriye doğru gerin ve 8-10 sn arası bekleyin.
Bu esnada kaslarınızın gerildiğini hissedeceksiniz,bu normal..
Germe yapılırken hareket edilmez aklınızda olsun..
a.s.

shadowgirl e eşim buldu indirdi ben çok anlamam akşam sorar ögrenir sana yazarım
antröner teşekkür ederim deneyeceğim.

sLmmm bende ebru şallı'nın dvd'sini aldım yalnız bu nefes alma olayını başaramıyorum sanırım karnıma doğru alırsam olmuyor göğsümle alırsam da bu sefer kaburgalarınızı açmayın diyor sürekli ne yapcm:1no2::1no2:

merhaba serin.duruş bozuklugun gerçekten pilates sayesınde gectimi?bende ergenlik dönemimde cıkan kamburlugum war..senın duruş bozuklugun nasıldı?bilgi werırmısın

arkadaşlar ben 1 aydır vakit buldukça fıtnes yapıyorum,2 gün öncede platese başladım. yarım saat fıtnes, yarım saat plates yapıcam. duruşum biraz kamburdu, dik durmaya çalışınca da omuzlarım acıyordu. şimdi dik duruyorum ve geçen abim "amma da dik duruyorsun, kasma kendini" dedi. kastığım falan yok abicim:)
fakat plates yoğun şekilde karın çalıştırıyor,basen hareketleri az geldi bana. onu da fıtnesle telafi ediyorum. selilütlerim geçer mi sizce, ne kadar süre sonra sıkılaşırım?

Bunun kesin bir tarihi olamaza.s
Düzenli şekilde devam ederseniz,yakın zamanda vücudunuzdaki değişiklikleri farkedersiniz hiç merak etmeyin,hele acele hiç etmeyinyerimseniben

pikolata kambur duruyordum diosun..sımdı dık durdugunu sölüyorsun.sendeki kamburluk sadece dik duramamakmı yoksa kamburun warmı?benim ergenlik dönemimden oluşan kamburluğum war..sadece durus deil yanı.pilatesın yda fitnesın bunda yararı olurmu?teşekkürler

merhaba arkadaşlar 2 yıldır sporla uğraşıyorum ama şu son 4 5 aydır yapamıyorum özel sebeplerden dolayı.ebru şallının programını takip ediyorum.Platesin çok fazla zayıflattığı söylnemez çünkü platesin amacı vücuda esneklik kazandırmak hamlamış vücudun gerginleşmesini ve aerobik yaparken hareketleri daha rahat yapabilmeyi sağlar.ben açıkçası plates uyguladığımda vücudumda köklü değişiklikler oldu aerobikte ustalaşmama rağmen plates vücuda farklı bir enerjı yüklüyor bence özel bir sebebiniz yoksa kızlar her sabah 15 dk da olsa yapın ebru şallının programı sanırım 10 da veya 10:30da başlıyor...herkese tavsiye ederim çok yararlı.....

cnm bendeki dik duramamaktan kaynaklanıyordu sanırım.masa başında kamburum çıkmış vaziyette otururdum hep, yürürken omuzlarımı geriye çekiyordum bu sefer ağrı oluyordu sırtımda. tuba özayın fıtnes cd si var ordaki kol, omuz hareketleri süper. annemde omzundan dolayı fizik tedavi gördü, tedavideki hareketler bile var cd' de.birde şınavın çok faydası oluyor diye duymuştum. bence duruşunu bu hareketleri yaparak düzeltebilirsinyerimseniben

Bunun kesin bir tarihi olamaza.s
Düzenli şekilde devam ederseniz,yakın zamanda vücudunuzdaki değişiklikleri farkedersiniz hiç merak etmeyin,hele acele hiç etmeyinyerimseniben

insallah bir an önce sıkılaşırım, aslında sıkılaşmaya başladığımı hissediyorum:sm_cool:ama daha çok yolum var.
ben sıkılaşırsam herkes sıkılaşır,vücudum çok gevşek;özellikle bacak içi ve popo kısmım.azim ettim ama sporu bırakmak yok.ayrıca acayip zinde hissediyorum kendimi. selülitlerimde geçer mi?

Selülitler tamamen geçmesede,kesinlikle büyük ölçüde fark edilecek kadar azalır.
Fakat mutlaka düzenli antrenman yapmak lazım
yerimseniben

Önümüzdeki hafta platese başlıyacam.Kilo sorunum yok ama duruş bozukluklarım var.Otururken dik duramıyorum mesela srtım ağrıyor.Boyun ve bel ağrlarnada iyi geliyormuş.Hocamız öyle çok kilo veremezsiniz diyor.Ama vücudunuz sıklaşır.Rahatlarsınız.Umarım fayda sağlar.

kızlar ben 1 aydır yapıyorum demıycem yapmaya calısıyorum cunku ders almadan yaptıgımız plates tam yerini buluyormu bılmıyorum ben mesela karın hareketlerını yaparken karnımı sıkıyorum ama 5. hareketten sonra belım aceip agrıyor ve kacamı hareket aktıfken sıkamıyoum ve hıssedemıyorum bu hatalı yaptıgımı gosterıyor sanırım sızde yasayan varsa nasıl halettı bunu

canim oyle dıyosun ama cok ıddalı karın kalca hareketlerı yapıyorlar cokta pasif bir spor degil bence birde hareketlerı ne kadar cok ve uzun sure yapmana baglı

bende yakaladığımda yapiyorum gerçekten işe yarıyo ama bu durumda düzenli beslenmek de çok önemli ve bol bol su iç,işte o zman inanılmaz faydasını görüceksin..

slm bi kere belini iyice yere yapıştırman gerekiyo boşluk olmasın eğer ağrı devam ediyosa hiç zorlama ayaklarını uzatarak yarı mekik çek o ağrıtmaz belini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…