- 11 Nisan 2007
- 84.132
- 488.756
-
- Konu Sahibi karakedibu
bende yapıyorum plates, gerçekten müthiş değişimler olduğunu hissediyorum biraz dikkat ederek 2 kilo verdim ama dahada önemlisi inceldim, benim aşk tutamaçlarım rahatsız ediyordu beni, şimdi erimeye başladıklarını farkediyorum, onunda ötesinde vucüdumu çok dinç ve sağlıklı hissediyorum, insanı psikolojik olarakta baya rahatlatıyor denk geldikçe ebru şallıyla yapıyorum, nettende videolar indirdim onlarda çok faydalı.
cnm incelmene cok sevdmmm kaydirigubbakcemile2 bende yapcam inşallah daha başlayamadımm kaydirigubbakcemile yaa cahilimi mazur gör aşk tutamaçları ne oluoo ??
bende yapıyorum plates, gerçekten müthiş değişimler olduğunu hissediyorum biraz dikkat ederek 2 kilo verdim ama dahada önemlisi inceldim, benim aşk tutamaçlarım rahatsız ediyordu beni, şimdi erimeye başladıklarını farkediyorum, onunda ötesinde vucüdumu çok dinç ve sağlıklı hissediyorum, insanı psikolojik olarakta baya rahatlatıyor denk geldikçe ebru şallıyla yapıyorum, nettende videolar indirdim onlarda çok faydalı.
:)aşk tutamaçları belin altındaki dolgun kısım basende diyorlar ama bacak baseniyle karıştırıldığı için aşk tutamacını kullandım, genelde yabancılar kullanırlar bu tabiri hatta şarkısı falanda var:)öyle işte
merhaba bende 4-5 kilo vermek istiyorum..elmde hem ebru şanlının hemde ciny crawfordun "yeni çalışmalar" cdsi var. cindynin cdsinin içinde 10-15 dakikalık bi kardiyo bölümü var. hafda 3 gün onu yapdıktan sonra ebru şanlının 30dk. plates egzersizleri bölümünü yapsam işe yarmı? birde kardiyodan 1-2 saat sonra platesi yapsam olurmu yoksa ara vermeden aradardamı yapmak gerek.. yardımcı olursanız sevinirim5 kilo vermek istiyorsanız daha hareketli sporlar tavsiye ederim..
Görsel paylaşım alanında videolar mevcut bilginizeyerimseniben