Ebru Şallı'nın Platesini yapan var mı?

bende bir yıldır yapıyoruö gercekten cok faydalı ınanılmaz terletmıyo selulıt ıcın pek faydalı degıl bence M kesınlıkle sıkılastırıp ınceltıyo.... ılk ıkı dvd bıraz kolay ama selulıtsavar ve son cıkardıgı 21 gunde yaglarınızdan kurtulun dvd sı gercekten etkılı herkese tavsıyee ederım....

bende bir yıldır yapıyoruö gercekten cok faydalı ınanılmaz terletmıyo selulıt ıcın pek faydalı degıl bence M kesınlıkle sıkılastırıp ınceltıyo.... ılk ıkı dvd bıraz kolay ama selulıtsavar ve son cıkardıgı 21 gunde yaglarınızdan kurtulun dvd sı gercekten etkılı herkese tavsıyee ederım....

bende şu an skinny jean dvd si yapıyorum sonra karın ve 21 gün kürüne geçmek istiyorum, gerçekten vaad ettiği sonuçları aldınız mı?

2008 den beri bu kadın var mı? korkunç. Ebru Şallıyı hiç sevmiyorum belki ondanmıdır ?bir kere bile yapmak içimden gelmedi hareketlerini. kardeşimle beraber izlerdik kardeşim spor akedemisi mezunu ve bazı hatalarını bulurdu özellikle nefes alıp verme durumlarında çok itici ya o kadın nefes alıp verdiğinde ben iğrenirdim :KK33:
acayip itici başkasından öğrenin platesi memlekette sporcumu yok.

Son düzenleme:
2008 den beri bu kadın var mı? korkunç. Ebru Şallıyı hiç sevmiyorum belki ondanmıdır ?bir kere bile yapmak içimden gelmedi hareketlerini. kardeşimle beraber izlerdik kardeşim spor akedemisi mezunu ve bazı hatalarını bulurdu özellikle nefes alıp verme durumlarında çok itici ya o kadın nefes alıp verdiğinde ben iğrenirdim :KK33:
acayip itici başkasından öğrenin platesi memlekette sporcumu yok.

Bana da eskiden itici gelirdi ama sonradan ısındım :KK49:

Evet yanlışları olabiliyor ama spor salonlarındaki eğitmenlerde yanlış yapabiliyor bazen.

İnsanlar zaten üşengeçlikten kilo alıyorlar hareket etmeyip. Bir spor salonuna gidilse yoluydu masrafıydı gelmesiydi derken yorucu olabiliyor. Saati sıkıntı olabiliyor. Çocuklular daha da sıkıntı.

Ama evde pilates aletleri alıp istediğiniz saatte laptoptan yada dvden yapmak daha basit geliyor. :KK76:

Bir de şu var. Kolaya kaçıp sağlıktan olmak.

Hareketler çok yanlış yapılırsa boyun ve bel sakatlığı olabilir doğru. O yüzden iyice başka videolardan uzmanlardan görüp öğrenip öyle yapmak lazım hareketleri. :KK34:

Ben eğitmen eşliğinde grup çalışmasıyla yapmıştım tamam güzeldi ama fazla ilgilenemiyordu tabi. E bireysel olsa o da pahalı. O yüzden bende Ebru Şallı dvdleri ile çalışıyorum.

X