Ebru Şallı'nın Platesini yapan var mı?

Bir haftadır bende yapıyorum.Ama şimdiden faydasını görmeye başladım.Sezeryan doğum yaptığım için, karnım biraz sarkık ve cıvıktı. Resmen sertleşmeye başladı. Ayrıca da kalçam çok düşüktü, şimdi bayağı toparlandı.
Allah izin verirse devam edicem, ama herkesin dediği gibi ben de boğazımı tutamadığım için kilo veremiyorum. Ama inceldiğimi fark ettim.

ara ara bakıyorum ama beraber hiç yapmadım
daha önce yabancı bir dvd vardı bende
ondan yapıyordum ama bayağ zorlayıcı
yarın takip edip hareketleri yapmaya çalışıcam

bende bilmiyorum ve görmedim.nasıl bişey bu plates ? banada söyleyin bende denicem ayol...gerçi benim kilo problemim yok. ama sağlıklı olmak için insan herşeyi deniyor...

1,5-2 aydır spor salonunda platese başladım cidden ilk günle bugün arasında fark var sıkışlaşmak için çok ii klo verdirmeyebilir ama sıkılaşmak için süper ve çok etkiliii ben çok memnunumm:1rolleyes:

gercekten mi...hangi bölgelerde daha cok sıkılaşma var.bende gitmeyi düşünüyorum cünkü kilo vermek için değil sadece sıkılaşmak için. kaydirigubbakcemile2

bütün bölgeler çalışıyo valla karın bacaklar kollar şimdi elastik bantlarla çalışmaya başladık kolları baya kasıyo ayrıca dün ilk defa ufak topla bacakların arasına alarak heraketler yaptık iç bacakların içi süper kısacası her yer çalışıyo sırt kasları bileşakkıdı

woww cok heveslendim şimdi gitmesine giderimde burdaki saatler biraz ters ya derslerle cakışıyo :kızgın: ben özellikle bacaklarımın sıkılaşmasını istiyorum yürücükce sallanıyorlar sanki :roflol:

woww cok heveslendim şimdi gitmesine giderimde burdaki saatler biraz ters ya derslerle cakışıyo :kızgın: ben özellikle bacaklarımın sıkılaşmasını istiyorum yürüdükce sallanıyorlar sanki :roflol:

bende yapıyorum
ama ben düzenli yapamıyorum
keşke hergün yapabilsem
ama şimdi toplara falan başladılar bende de yok bakalım
nasıl olacak
dvd sini almak istiyorum akşamda yapsam olur yani.

kızlar aranızda hamileyken yapan var mı.biim burada kurs başladı,arkadaşım gel diyor.ama hamile kalabilirim her an hatta hamile olabiliirim bile.bir zararı olur mu sizce.tabii doktora gidip yapıcam ama bir sorayım dedim siz de.hamileyimdir inşallah :))

kızlar selam bende ebru şallıyla plates yapıyorum ve vücudumda müthiş değişiklikler oldu ..bencede yapmaya çalışın ..çok güzel bir program spor salonuna gidemiyenler için ..müthiş bir fırsat...

bende yapıyorum
ama ben düzenli yapamıyorum
keşke hergün yapabilsem
ama şimdi toplara falan başladılar bende de yok bakalım
nasıl olacak
dvd sini almak istiyorum akşamda yapsam olur yani.

canım sadece cuma günleri topla yapıyolar..ayrıca nette tekrarını veriyo cuma günleri sende eski bölümlerle çalışırsın ..

benim de biraz vücudumu toplamam gerekiyor da kilom yok allaha şükür ama biraz daha düzene gireyim.ama fikri olan yok sanırım kızlar .hamileler veya hamile olma olasılığı olanlara sorun teşkil eder mi.doktora gidicem tabii karar verirsem ama fikririnizi almak istedim.

bende başladım eski bölümlerınden inernetten daha2 kere yapmama ragmen faydalarını hıssedıyorum

ya ben bi kere denedim iki gün boyunca gögüs kafesimin acısını çektim bi yerlerde yanlış hareketler mi yaptım acaba

bende dün indirdim ebrunun cd sini netden. hemen masaüstüne kaydedip yaptım ama karnım ve bacaklarım çok ağrıyo bugün bişiyi yanlış mı yaptım acaba diye bende huzursuzum hamlıktan mı yoksa.umarım zorlamamışımdır çünkü resmen bacaklarım ve karnım acıyo.

bende dün indirdim ebrunun cd sini netden. hemen masaüstüne kaydedip yaptım ama karnım ve bacaklarım çok ağrıyo bugün bişiyi yanlış mı yaptım acaba diye bende huzursuzum hamlıktan mı yoksa.umarım zorlamamışımdır çünkü resmen bacaklarım ve karnım acıyo.

ağrılar hamlıktan olabilir
ilk günlerde bendede olmuştu bir kaçgün sonra geçti
hatta hareketleri yaparken titremede olabiliyor normalmiş ama
hareketleri düzenli devam edince geçiyorhihoyyyt

titreme oldu bende ilk başta.ne kadar güçsüzse kaslarım.ama şimdi geçti.ağrıda hamlamadan dolayı oluyor,düzenli yapınca sonuç çok güzel amaa.s

X