Ebru Şallı'nın Platesini yapan var mı?

kızlar ebru sallının dvd adresını verıyorum 4 parcaya bolunmus hepsını ındırdıkten sonra acabılırsınız ve sıteye uye olmalısınız bıraz ugrastırıyor ındırmek yapamıyan yardım alsın bırde kamburlugu tam olarak duzeltecegını sanmam ama kambur durusu duzeltır ama sırt hareketlerıne agırlık vermek lazım

slm bi kere belini iyice yere yapıştırman gerekiyo boşluk olmasın eğer ağrı devam ediyosa hiç zorlama ayaklarını uzatarak yarı mekik çek o ağrıtmaz belini..

slm ebru sallı dvd sında naturel pozısyonu bulun dıyıp oyle yaptırıyor karın hareketlerını ama programda tam tersı bırde dvd cok cılız bence cok az hareket var ve hıc uyarı yok sakatlanılabılır

ben belımı yapıstırıyorum ama omurlarım cok agrıyor sırtım ve belım ozellıkle kas yaparken goz cıkartmak ıstemıyorum bırde met almadım daha adanada oturuyorum nerde satılırr bılmıyorum top almıs esım kazık fıyata 34 tl aceba mette degılde battanıye serıyorum onun uzerıde yapıyorum ondanmı oluyor agrı

Ben şubat 15 de başaldım ama baya bir araştırmadan sonra
Öyle pat diye başlanmayacak bir spormuş bir kere bunu öğrendim
Sakatlanmalar olabiliyormuş kademe kademe her tekniği öğrenerek yapmak lazımmış
Ben bu nedenle en başından başladım....
Günde 2 kez yapııyorum ağırlaşmaya başladı hareketler ama yok böyle bir duygu inanın hiiiiçççç spor yapmış gibi olmuyorsunuz yaniii hani insan bi yorulur tükenir eli kolu kalkmaz ya spordan sonra bu yok işte
Herşeyi çok rahat yapıyorsunuz ve sporun sonunda kendinizi yenilenmiş gibi dinç hissediyorsunuz bunun sebebinide beyine oksijen gittiği için doğru nefes aldığımız için diye açıklıyorlar...

Değişiklik varmı diyeceksiniz 10 gündür yapıyorum devamlı ama en başından başlayarak yavaş yavaş ilerliyorum
Sadece geçen Cuma yapamadım düştüm dizimi incittim diye yürüyemiyordum bile
Ama nasıl plates yapasın vardı anlatamam insanın canı çekiyor
Evet sadece 10 güne vücudum şekillenmeye başladı bile:lepi:delikafadulden

Beni geçen yıl arkadaşlarıma uyup yaptığım çok kötü bir hata var
Şu Mc donalds ın gnçtrkcll ye 1 alana 1 bedava kampanyasından dolayı hep mc yedirdiler 3 kız kurs çıkışı alırdık yerdik
Ben hayatımda 2. kez 56 kiloyu gördüm ve o gün bugündür diyetteyim
Temmuzda başladım diyete ve hiç acele etmedim yavaş yavaş gitsin ama kalıcı gitsinler dedim öyle 1 haftada 3 kilo 3 günde 10 kilo şok diyetler yapmadım....
Mc yüzünden karın bölgemde YAĞLANMA oluşmutu ve geçmedi bende spora başladım ve inanın kızlar 10 günde fark etti:lepi:
Devam diyoruuuuummmmmmm durmak yok:dance:

Sırt ağrılarım bacak ağrılarımdan eser yok
Ben sırt ağrısından dik durmak istemezdim
Eşim günde 10 kez ikaz ederdi dik dur diye:dilcikar: artık diyor ki hep d,k duruyorsun evet öyle bu kez kambur durunca sırtım ağrıyor hep dik durmak istiyorum ve farkında olmadan dik durp dik yürüyorumkaydirigubbakcemile5

Bacak ağrılarıma gelince yatakdan kalmak istemzdimmm
Sızlanırdım sıkılırdımmmm artık ağrı yok plates müthiş bir spor çok faydalı

Arasıra da sahilde tempolu yürüyüşlere çıkıyoruz eşimle beraber baya yürüyüp dönüyoruz böyle Gülhaneden başlayıp
Şahane oluyor yaaaahihoyyyt
Kendinizi biraz da olsa önemsiyorsanız kızlar spor yapın derim ben :lepi:
Kendinize zaman ayırın lütfena.s.​

slm ebru sallı dvd sında naturel pozısyonu bulun dıyıp oyle yaptırıyor karın hareketlerını ama programda tam tersı bırde dvd cok cılız bence cok az hareket var ve hıc uyarı yok sakatlanılabılır

ben belımı yapıstırıyorum ama omurlarım cok agrıyor sırtım ve belım ozellıkle kas yaparken goz cıkartmak ıstemıyorum bırde met almadım daha adanada oturuyorum nerde satılırr bılmıyorum top almıs esım kazık fıyata 34 tl aceba mette degılde battanıye serıyorum onun uzerıde yapıyorum ondanmı oluyor agrı

Canım bence topun fiyatı uygun bende 35 e almıştım galiba
Tam hatırlamıyorum eşime sormam lazım fiyatını
Met edinsen çok iyi olur
Battaniye çok yumuşak gelebilir mete göre çünkü met hiç esnemiyor battaniye esner
Meti psor malzemeleri satan bir Alış-veriş merkezinde bulabilirsin

Belinde ağrı varsa eğer doğru yapamıyorsun demektir
defalarca söylüyor Ebru Şallı çünküomuzlarını önde tutma kaburganı kapatmak için rahat bırak ama kaburganı kapalı tut karnında sıkı olacak :lepi:​

canim oyle dıyosun ama cok ıddalı karın kalca hareketlerı yapıyorlar cokta pasif bir spor degil bence birde hareketlerı ne kadar cok ve uzun sure yapmana baglı

zaten iddialı olması hareketlerin ne kadar etkili olduğunu gösterir.ilk zamanlarda hamlıktan dolayı sıkıntılar yaşanır ama yaptıkça azalır..hareketleri herkes kendine göre az veya çok yapabilir ama günde 10 -15dk ayırıp yapılsa bile faydası var...
ben platesi çok seviyorum şahsen yaptıkça vücudumda ciddi değişiklikler hissediyorum
düzgün durma,boynumdaki kireçlenmenin yok olması,ağrılarımın hepsi gemese de azalma,doğru nefes alma,psikolojık etki..bunların hiçbirini inkar edemem...
herkes PLATESE!!!hihoyyyt:hooray:

kızlar son gunlerde programda ebur sallı hareketlerı bayhagı zorlamaya basladı bıraz dıkkat derım onların hızın a yetısmek zor ben zorlandıgımda 10 yerıne 6 yapıyorum zaten hareket anında cok agrı hıssettıgınızde durun dıyor vallaha ben 2 aydır yapıyorum ama hala hamlamalar oluyor hareket arttıkca bırde handırt yaparken 5 nefes verırken resmen pompalıyosun havayı karın cıkıyor sıkamıyosun onda zorlanıyorum ama duzelecektır azmedelım kızlar her sey de oldugu gıbı bu ıste pratıkle dogruyu ogrenecez madem yakıyoruz canımızı zorlanıyoruz vakıt ayırıyoruz barı ıse yarasın sızde paylasın bıldıgınızı kesfettıgınızı zorlandıgınız hareketlerı bırbırımıze faydamz olsun

cnm bnm battaniye sakıncalı olabilir yada bi kat katla sert yerde halının üstünde dene,ama ağrın varsa hiç yapma çünkü yarı mekik ağrı yapmamsı gerekio çok az kalk ama onda bile ağrıyosa kasma boşuna bence allah maafaza belni inc<itirsin...

cnm kusura bakma yeniyim cevaplamaları pek anlamiyorum..
nesse neticede demek istediğim halının üstü daha ii olur yada battaniyeyi bi kere katla ve mekikleri yarı çek çok hafif kalk in.. omuzların faln heryen ağriyosa sinirsel de olabilir ve en önemlisi ısınma hareketi yapmadan başlama spora..

kızlar Ebru Şallı nın ilk programındaki hareketler daha mı hafifdi? izleyenler cevap verebilir mi? mesela ben geçen haftaki hareketlere başladım ilk defa plates yapıyorum ağar mı gelir acaba. açıkçası çok zorlanmadım önceden fitnes yaptığım için mi? acaba zararı olur mu?

ben de bugun basladim kizlar gunlerdir tvden izliyordum yapsam mi diyordum bugunu kendime ayirdim yapicam dedim tv8 in sitesinden izlenip rahatlikla yapilabiliyo.
ben ilk programlarindan basladim cok agir olmasin diye yine de bazi hareketletde zorlandim ozellikle bacaklari 90 derce dik tutrak yapilan hareketler beni zorladi acikcasi.
yeni olmama bagliyorum ben..
sizlere de oneririm kizlar gunde 1 saat hicbrsey.. ve daha fit bir vucuda sahip olmak bizim elimizde.

tv8'in sitesindeki videolardan yapan arkadaşlara soruyorum: bir program kaç dakika sürüyor ortalama olarak? videoların her biri tek bir programa mı ait? internetim kotalı olduğundan merak ediyorum da...

bi de şeyi merak ediyorum bu ebru hanım hiç regl olmuyor mu acaba?

Son düzenleme:
Ben pek inanmıyorum...İlk başladaığı zamanlr tv8de bende yapıyordum evdeyken.Ama tek faydasını görmedim.Zaten 20dk mı ne sürüyor.Hep aynı hareketler.
Bilmem belki vardır faydası ama ben pek inanmıyorum şallının programına.

tv8'in sitesindeki videolardan yapan arkadaşlara soruyorum: bir program kaç dakika sürüyor ortalama olarak? videoların her biri tek bir programa mı ait? internetim kotalı olduğundan merak ediyorum da...

bi de şeyi merak ediyorum bu ebru hanım hiç regl olmuyor mu acaba?

sanirim yarim saat felan suruyor valla dakika tutmadim hatirlayamacagim.
ama dusuk kalitede calistirdim ben benimki de kotali umarim birsey olmaz.

tampon kullaniyordur canim bunu mu dert ettin allah askina :jeyyar:

sanirim yarim saat felan suruyor valla dakika tutmadim hatirlayamacagim.
ama dusuk kalitede calistirdim ben benimki de kotali umarim birsey olmaz.

tampon kullaniyordur canim bunu mu dert ettin allah askina :jeyyar:

yok dert etmedim tabi de kendi halimi düşününce regl iken bu hareketleri hayatta yapamam gibi geldi. en azından ilk 2 gün imkansız :1no2:

Ben pek inanmıyorum...İlk başladaığı zamanlr tv8de bende yapıyordum evdeyken.Ama tek faydasını görmedim.Zaten 20dk mı ne sürüyor.Hep aynı hareketler.
Bilmem belki vardır faydası ama ben pek inanmıyorum şallının programına.

ilk başta öyleydi canım ama arık neredeyse 45 dk ya ulaştı
Ben çok faydasını gördüm bir haftada etkiliyor inan
Ama düzenli yapılması lazımmışşş

:kahve: arkadaşlar bana bi yardım!

kilom iyi ama ne alakaysa göbeğim var
omuzyarım hatta zayıf, kalçam iyiii ama göbeğim var
sizce pilates bana kilo verdirtmeden göbeğimin erimesini sağlar mı?
cevaplarınızı bekleyeceğim

hepinize sevgilerrrrrrrrr

hayırlı cumalar

:lepi:

X