- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
-
- Konu Sahibi sonkiucdort
Ben sıkılaşma amaci ile de kullanıyorum. Ancak pilates bolgesel zayiflamaya yardimci oluyor diye biliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok tskederm arkadasm moral verıosunuz bana sporu artırmammı buna sebep oldu acaba anlamıs deılm bıde ısyerındekı arkadasm bıle sen kılomu aldın dıe sorunca ııce yıkıldm hala mantgım almıo bukadar spora ve dıkkat etmıs olmamA ragmen bu hale gelmeme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok tatlım
hatta tüm forumlarda yazar pilates zayıflamak için değil sıkılaşmak için bir spor.
elbette sıkılaşmaya dayalı zayıflama görülebilir ancak dediğim gibi bu fazla bir düşüş olmaz
Ama bence güzel bir beslenme programı ile pilates harika olur.
ne demek canım aynı seyi yakın zamanda ben yaşadım
bölgesel hareketler yapıyorum hergün sabah ve akşam
belirli zamandan sonra setleri fazlalaştırdım zaten yediklerime dikkat eden biriyim ama tartı fazla gösterdi hatta kıyafetler daralttı beni
Sonradan anladım ki spora dayalı birşey
bol su düzenli ve heafif beslenme ile atlattım şimdi eski düzene döndüm.
ayrıca arkadaşlarına aldırma zayıfladığını görmezler ama 1 kilo al aldın derler
kızlar bu ayak bileği ağırlığını kaçlık almam lazımm, çok zorlarsa şişirir iyi olmaz.. yarımlık mı 1 kiloluk mu alsam..
Ya arkadaşlar bu dvd bana mi zor geldi sadece? Normalde güçlüyümdur daha once de kursta pilates yaptım ama bu dvd beni öldürdü resmen 2. Günüm ama sonunu zor getiriyorum ve resmen bitiyorum her tarafım ağrıyo zaten, bence bu dvd ile 15 gunde epey değişim olur ozellikle üst bacakta, 15 günü tamamlayanlar memnun mu??
Canim hamlandigin icin oyle zor geliyordur bence. Bugun de yaptin mi? Bence iki kez daha yaparsan alisiyosun ben bugun 4. Kez yaptim hem vidyo cok sikici geldi hem de artik hareketlere alismisim sanki eskisi kadar ölmedim yaparken😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya yazdıklarınızın çoğunu okudum şuanda hemen başlamak geldi ama aletler eksik sadece pilates topum var 1 adetDiyetteyim biraz kilo verip ekipmanları tamamlayıp başlamayı düşünüyorum ama ebru şallı demişki bu ilk etapta zor gelebilir pilates 1 ve 2 dvdlerini yapın yazmış ben biraz esneklik kazanıp yapmayı düşündüm çünkü çok zorlanırsam bırakırım diye korktum.Birde Murat Bür'ün skinny jeans dvd'sini duymuştum ama bu daha çok aklıma yattı.2 hafta uzun bir süre gibi gelmiyor.Kas oluyor mu ? Çünkü benim alt bacaklarım kalın ve kaslanmaya çok yatkın korkuyorum o yüzden :26:
merhaba, ben ebru şallı'nın 1. ve 2. dvdlerini ayrica tv programı videolarını yaptım daha önce. bu seanslarda beni en çok yoranlar karın egzersizleriydi. skinny jeans dvdsinde zaten alışkın olduğum bacak egzersizleri beni çok fazla yormuyor ama dvd ısınma ve soğuma ile birlikte biraz uzun, sıkılıyorum. ilk dvdsini alıp yapmak yerine google a ebruli pilates yazarak tarihine göre eski videoları izle derim, aklına yatarsa biraz onlarls çalış hem hazırlık olur. ama baktın zorlanacaksın, o vakit 1. dvd'yi al ve başla. ben çok basit bulmuştum o dvd'yi ama pilatesi temelden öğrettiği doğru.
Bir de pilates yaptığım süre içinde hep inceldim, öyle kalın kaba görünüşlü kaslarım olmadı.