- 19 Mayıs 2014
- 98
- 2
- Konu Sahibi sonkiucdort
Odem tutuyo olabilir misin cubku bende de o durum oluyo.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben devam edıorumm☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hic kilo verebildin mi olduygu??
selülitsavar var bende, ondan çok mu farklı bu dvd?
Gunaydın arkadaslar berbat bıgune basladm aylardır spor yapıorm ve pilates yapıorm fakat kalcam ve basenlerm buyumus ınanamadm kotlarımın hıcbırı olmuo kı yedıklerımede dıkkat edıorum uc hafta once aldgm kotum smdı kalcamdan gecmıo bu nasıl olur arkadaslr hala anlamıs deılım nerde hata yapıorm ben😢😢😢
ilk zamanlarda bana da öyle oluyor, sanırım kas yapıyoruz. zamanla o kas yağlarımızı eritmemizi sağlayacak. bence sabırlı olmalıyız yapmaya devam etmeliyiz. ebru şallı pilatesi kasları şişiren bir spor değil çünkü. Jillian falan olsa anlarım da...
Cıddımısınnn pekı arkadasım sendede aynı sekıldemı oldu yanı şişme yada kıyafetlerın olmaması vs gıbı ve olduysa tekrar nezaman zayıflamaya basladın canım nolur solersen cok memnun olurum cok morelm bozuldu 😔😔😔
ben 4 yıl önce zayıflama döneminde yine şu anda olduğum kiloda takılmıştım. spor yapmaya devam etmiştim kilolar tıkır tıkır gitmişti. şimdi yine aynı kiloda takıldım, hatta dün kollarım biraz şişmiş gibi hissettim ama inecek o şişlik. ne zaman iner bilmiyorum, bir iki hafta yediklerime dikkat edip spora devam edersem gider heralde. bir de ben skinny jeans yapmıyorum şu an 21 gün dvdsini yapıyorum.
bu arada ben ağırlık kullanmıyorum, kullanıyorsan bırakabilirsin. kilo vermeye çalışıyor musun yoksa sadece sıkılaşmak mı istiyorsun?
Bende sıkılaşmadan ote zayiflamam gerekiyo da insallah ise yarar:)
Gunaydın arkadaslar berbat bıgune basladm aylardır spor yapıorm ve pilates yapıorm fakat kalcam ve basenlerm buyumus ınanamadm kotlarımın hıcbırı olmuo kı yedıklerımede dıkkat edıorum uc hafta once aldgm kotum smdı kalcamdan gecmıo bu nasıl olur arkadaslr hala anlamıs deılım nerde hata yapıorm ben😢😢😢
pilates zayıflamak konusunda yardımcı olmayacaktır.
Belki sıkılaşmak nedeiyle 1-2 kilo farkeder .
Pilates sıkılaşmak içinen ideal yol.Kilo vermek için sağlıklı yaşam (dikkatli yeme içme ) sart
bilgine
spor kişilerin şişmesine neden olabilir.
Vücudunun durumu nedir bilmiyorum ancak 1 haftaya kendine gelecektir.
aylardır spor yapıp spor dozunu yükselten kişilerde dahil bu görülebilir.
Bol su içmeni tavsiye ediyorum moral bozma yoksa aylardır spor yaparak genişlemiş olman mümkün değil.