ben ebru şallının tv8 deki videolarını indirmiştim ebruli programının ilk bölümüyle başlamıştım evde kendim yaptım yani. Ebru şallı gerçekten güzel anlatıyor. Yapılan yanlışları falan da gösterdiği için hata yapma riski fazla olmuyor evdede yapılırken. Ama doğumdan sonra bence karınla başlama hiç karın çalışmadığın için belin boynun falan tutulabilir, karın kası kuvvetli olmadığı için. ilk dvd ile 1-2 hafta yap sonra 2. dvdye geç ondan sonra karın yap bence.
slm 2 gündür başladım yeni sezona ama hamlamışım her yerim ağrıyor ne zaman geçicek bu ağrılar
bende öyle düşünmüştüm ama bir ara kilolu olmama rağmen yaptım ve yediklerimden kıstım biraz ve ayda 1 kilo gitti toplamda 6 kilo verdim üstelik kas da oldu baya ama öyle şişman ve kaslı olanlar vardır yaa baya bir içirkin gözükür o şekilde olmadı yani. Benim de 8 kilo fazlam var şimdi ama yine yapıyorum düzenli bir saat de yürüyüş yapıyorum yanına. Ne kadar kilolu olsak da pilates yapınca zayıflamasan bile daralma oluyor genişleme hiç söz konusu değil, kilo vermeden de zayıflamış gibi gözüküyosun pilateste o yüzden ben yine başladım yapıyorum kilolar olmasına rağmen. Zayıflayacağım sonra biliyorum. Üstelik kaslar metabolizmayı hızlandırdığı için zayıflamak daha kolay oluyor pilatesle.Kizlar benim yaklasik 4-5 kilo kadar fazlam var. 3 haftadir da plates yapiyorum sanki ufaktan bi toparlanma oldu gibi ama acaba o fazla kilolari verip sonra mi devam etsem daha iyi?
cunku yaglarimi kasa donusturerek kalici olmalarindan korkuyorum
arkadaşlar beyaz tvde yayınlanan ebru şallını gece tekrarı var mı?
aynen :)) Bi de o hareketleri yaparken ben nefesi bile zor alıyorum canım çıkıyor o nasıl o kadar rahat konuşuyor çözemedim ben bir kere konuşmaya çalıştım egzersizleri yaparken kekeliyorum resmenYav amma terletıyor bu ebru ya dınlenmeden tam gaz valla sucuk gıbı oluyorum canım cıkıyor ama degıyor tabıı//))
aynen :)) Bi de o hareketleri yaparken ben nefesi bile zor alıyorum canım çıkıyor o nasıl o kadar rahat konuşuyor çözemedim ben bir kere konuşmaya çalıştım egzersizleri yaparken kekeliyorum resmenKan ter içinde bir de uzun süre yapınca kaslarım yoruluyor titreme başlıyor bende.
arkadaşlar beyaz tvde yayınlanan ebru şallını gece tekrarı var mı?
ay evet ya bende aynı sekılde ne konusması nefes bende zorlanıyorum karın ıcerı sık dıyınce sıkmaktan nefes alırken bıle zorlanıyorum kı nerde oyle konuscam o alısmıs bunyesı artık ona gore kolay kasları guclenmıs ondan oyle gayet rahat terlmıyor bıle kadın yaa ben terden vıcık vıcık oluyorum ama degıyoryaa..aynen :)) bi de o hareketleri yaparken ben nefesi bile zor alıyorum canım çıkıyor o nasıl o kadar rahat konuşuyor çözemedim ben bir kere konuşmaya çalıştım egzersizleri yaparken kekeliyorum resmenKan ter içinde bir de uzun süre yapınca kaslarım yoruluyor titreme başlıyor bende.