Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

günde insan 45 dk. kendine ayırırsa önce sağlık hemde ayna karşısında kendini daha güzel görmesi için çok güzel bi egzersiz...

bugün selülit savara başladım çok fena yakıyor tavsiye ederim. Daha ilk gün ama şimdiden bacalarımda sertleşme başladı

mrb bayanlar sayfaların tamamını okuyamadım uzun sure devam edip sonucunu alan varmı? baslamaya degermı?

mrb bayanlar sayfaların tamamını okuyamadım uzun sure devam edip sonucunu alan varmı? baslamaya degermı?

kesinlikle değer kilo vermeseniz bile acayip güzelleşiyor vücut olduğunuzdan zayıf gözüküyorsunuz ve de güzel tabi :)) Üstelik pilatese alışınca bırakamyorsunuz mutlu ediyor insanı acayip :))) Kas yapıyor ama diğer ağırlık kaldıranlarınki gibi vücutta genişleme olmuyor aksine daralma oluyor inceliyorsunuz sebebi vücuttaki dış kasları değil görünmeyen iç kasları çalıştırıyor. Kas yağdan daha az yer kapladığı için vücut küçülüyor sıkılaşıyor. Ben bir ay boyunca her gün yaptığımda rejim yapmadan sadece 6 dan sonra bir şey yemeyerek ayda bir kilo verdim pilatesle.

kızlar bende hamilelik pilatesi, yapıyorum sırt ve bel ağrım vardı geçti bide ödem attırıyormuş gerçekten çok faydalı
1 buçuk saat sürüyor ama hiç sıkılmıyorum başka sporlarda dakika sayardım bunda anlamıyorum bile

sırt egzersizlerinde öyle oluyor :)) karın çalışırken off şu karın egzersizleri geçseydi bi diyorum :))) Çünkü kan ter içinde kalıyorum canım çok yanıyo :)) Ama sonradan o da mutluluk veriyor vücut alışıyor bir de zamanla. Bir de karnının dümdüz olduğunu görünce insan acayip mutlu oluyor. Üstelik pilatesi düzenli yapınca ne kadar çok yemek yerseniz yiyin karnınız dümdüz oluyor hiç çıkmıyor :)) Normalde yemekten sonra çoğu insanın pantolonu sıkar ya işte o durum hiç olmuyor :))

bende yapıyorum uzun süredir baya faydasını gördüm artık alıştım yaparken zorlanma terleme olmuyor:))bitirdikten sonra fazlasını bile yapıyorum çünkü vücudum alışmış tepki vermiyor:))

tabi bu hamilelik pilatesi olduğu için o kadar ağı değil ama bende bütün dvd lerini aldım doğumdan sonra epey işime yarayacak gibi ilk karınla başlıcam bu arada sen ders aldın mı yoksa ilk kendi kendine evde mi başladın canım ya

ben ebru şallının tv8 deki videolarını indirmiştim ebruli programının ilk bölümüyle başlamıştım evde kendim yaptım yani. Ebru şallı gerçekten güzel anlatıyor. Yapılan yanlışları falan da gösterdiği için hata yapma riski fazla olmuyor evdede yapılırken. Ama doğumdan sonra bence karınla başlama hiç karın çalışmadığın için belin boynun falan tutulabilir, karın kası kuvvetli olmadığı için. ilk dvd ile 1-2 hafta yap sonra 2. dvdye geç ondan sonra karın yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…