ben de boyun ve belde fıtık çıktı acayıp uyuşma var sanki bacağımda karıncalar geziyor kolumda parmaklara kadar ağrı ve uyuşma bu uyuşmalar kadar kötüsü yok ağrıdan beter doktor fizik tedaviden başka pilates ve yüzme önerdi dışarıya gidemem evde cocuklar bide çalışıyorum fiziğe bile nasıl izin alıcam o da ayrı sıkıntı bu cd ler ve malzemelerden edinsem evde yapabilirmiyim acaba ve nerden temin edebilirim
d&r da cd leri bulabilirsiniz ben burdan almıştım.malzemeleri ise internetten,spor mağazalarından ve büyük marketlerden temin edebilirsiniz.ben de boyun ve belde fıtık çıktı acayıp uyuşma var sanki bacağımda karıncalar geziyor kolumda parmaklara kadar ağrı ve uyuşma bu uyuşmalar kadar kötüsü yok ağrıdan beter doktor fizik tedaviden başka pilates ve yüzme önerdi dışarıya gidemem evde cocuklar bide çalışıyorum fiziğe bile nasıl izin alıcam o da ayrı sıkıntı bu cd ler ve malzemelerden edinsem evde yapabilirmiyim acaba ve nerden temin edebilirim
kızlar pilates topundaki renklerde lastikte oldugu gibi sertliği temsi ediyormu yoksa her renk aynı sertliktemi bide 170 boy için küçük top kaç cm olmalı ?
Selaaaam ben yaklaşık bir ay önce ebru ile yapmaya başladım hergüm yaptım hatta bazen akşamları tekrar yaptım bazı hareketleri ama malzememiz buna rağmen bel(mide kısmı)76 cmden 69 a hatta 68.2cm olmuş kalça 100cm 94 olmuş :))dün top(65cm)3lü lastik ve çember aldım inşallah daha çok incelir sıkılaşırım :))yalnız bir sorunum var top üzerinde denge kurmakta bazen zorlanıyorum daha yeni yapıyorum diyeni böyle yoksa bir yerlerde yanlışmı yapıyorum?top sağa sola kayıyor bazen sizlerde durum nedir???
Arkadaşlar benim vucut tipim armut ve haliyle belim incecik olmasına
rağmen vucudumla orantılı olmayan basenlere sahibim
plates sanırım vucut tipim için en iyi basen eritme yöntemi olucak.
evde kendim yapmayı düşünüyorum ama hangi videoyu izliycem
hangi plates aletini kullanmalıyım bi yardımcı olur musunuz?
ebru şallı ile plates videoları satılıyor ya kitapçılardave müzik marketlerde
basen için ayrı bölümü var
mı ki? bana bir yol gösterin ne olur.:2:
birde kas yapmaz değil mi pilates :))
(edit:eliptik bisiklet ile mi daha iyi basenler erir yoksa
plates ile mi?)
Canım ben de dediğin gibi armutum bildiğin. Üstten baksan incecik. Köprücük kemiklerim falan afrikalı gibi duruyo. 34 beden gömlek ceket alırım hep. altım 38e zor giriyor bugünlerde. 8 kilo falan fazlam da var. ağlicam ya
Ebru Şallı ile Pilates 3.Sezon 1. Bölüm - 29 Kasim 2010 ~ Spor Sağlık Güzellik - YouTube
Bugün bu linktekini yaptım. Bismillah başladım yani. İnş devamı gelir. 2010 sezonunun ilk bölümü bu video. Önce bir ay kadar böyle sırayla gidiyim dedim. Sonra 2. 3. bölümlerle devam edicem. DVd olayı beni sıktı. Yukarıda bahsettim Bu videolar daha iyi 40 dk. Bi da sezon başı oldugu için ilk bi hafta hafif başlıyor. Ben de ne zamandır spor yapmıyorum zorlandım açıkçası bunda bile.
Ebru şallının selülit savarı var kalçalar için, biraz kaslarımı güçlendirdikten sonra onu düşünüyorum da şimdilik bir toparlanmam lazım.
1)Ya ben 3.sezon 1.bölümü yaptım ama bana çok hafif kaldı :/ Yarın 2.bölüme mi geçeyim yoksa 1.bölümü yapıp hareket sayılarını mı artırsam ?
2) Fleks point alt bacağı inceltir mi ?
3) Küçük top cidden gerekiyor mu ?
4)Pilatesi haftada kaç kere yapmalıyım ?