Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her sabah yapıyorum
Ebru all Sellit Savar 2011 DvdVDRip XviD » ndir - Download - Bedava Tek Link Full Oyun,Film,Dizi,Program ndirEbru Şallı'nın Selülitsavar videosunu indirebileceğim bir yer var mı? :44:
mrb bayanlar sayfaların tamamını okuyamadım uzun sure devam edip sonucunu alan varmı? baslamaya degermı?
sırt egzersizlerinde öyle oluyor :)) karın çalışırken off şu karın egzersizleri geçseydi bi diyorum :))) Çünkü kan ter içinde kalıyorum canım çok yanıyo :)) Ama sonradan o da mutluluk veriyor vücut alışıyor bir de zamanla. Bir de karnının dümdüz olduğunu görünce insan acayip mutlu oluyor. Üstelik pilatesi düzenli yapınca ne kadar çok yemek yerseniz yiyin karnınız dümdüz oluyor hiç çıkmıyor :)) Normalde yemekten sonra çoğu insanın pantolonu sıkar ya işte o durum hiç olmuyor :))kızlar bende hamilelik pilatesi, yapıyorum sırt ve bel ağrım vardı geçti bide ödem attırıyormuş gerçekten çok faydalı
1 buçuk saat sürüyor ama hiç sıkılmıyorum başka sporlarda dakika sayardım bunda anlamıyorum bile
sırt egzersizlerinde öyle oluyor :)) karın çalışırken off şu karın egzersizleri geçseydi bi diyorum :))) Çünkü kan ter içinde kalıyorum canım çok yanıyo :)) Ama sonradan o da mutluluk veriyor vücut alışıyor bir de zamanla. Bir de karnının dümdüz olduğunu görünce insan acayip mutlu oluyor. Üstelik pilatesi düzenli yapınca ne kadar çok yemek yerseniz yiyin karnınız dümdüz oluyor hiç çıkmıyor :)) Normalde yemekten sonra çoğu insanın pantolonu sıkar ya işte o durum hiç olmuyor :))
tabi bu hamilelik pilatesi olduğu için o kadar ağı değil ama bende bütün dvd lerini aldım doğumdan sonra epey işime yarayacak gibi ilk karınla başlıcam bu arada sen ders aldın mı yoksa ilk kendi kendine evde mi başladın canım ya