Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

Bende de selülit savar dvd si var ama çok zor yapınca ertesi gün yataktan çıkamıyorum 1hafta ağrılarım gidiyor tekrar yapıyorum ertesi gün yine ağrıı :)

sagol canim
birsey sorcam ama aldigin dvd lerden memnunmusun peki
yani tv de izledigimiz gibiyse bende alirim
internettende o kadar keyif alamiyorum onun saati belliydi belki ondan

memnunum tabiki cnm ben öncedende yapıyodum bıraktım bı suredir tekrar devam edıyorum karin dvdsi ztn 1 bucuk saat yogun egzersızler var ılk baslarda yarım saat olarak basladim zorlayıcı egzersızleri gecerek alıstıktan snra hergun 1 bucuk saat yapıyorum netten indirebılırsın dvdlerini istedigin saate baslayablrsn cnm video arama derdınden de kurtarıyo:))

Pilates çok faydalı olduğu kadar yanlış yapıldığında da çok tehlikeli bir spordur arkadaşlar..Her hareketin püf noktaları vardır, vücudunuzun kapasitesini bilmeden (ya da arttırmadan) her hareketi yapamazsınız, yapmamalısınız da.. Ebru Şallı böyle bir riski nasıl alıyor anlayamıyorum...bir buçuk yıldır profesyonel bir eğitimciyle pilates yapan biri olarak ben kesinlikle tavsiye etmiyorum..yaptığının da pilates olduğunu düşünmüyorum..hareketler benzer olabilir ama teknik tümüyle yanlış..ve malesef pilateste aslolan nefes ve tekniktir...pilates, bilinçli yapılmadığında kas zedelenmeleri, tutulmalar ve en önemlisi bel ve boyun ile ilgili ciddi problemler yaratabilir.. tavsiyem eğitmenle çalışmanız(en azından nefesi, tekniği ve uygulamayı öğrenene kadar). ve tabii ki sürekli ve düzenli programla (kişinin kapasitesine bağlı olarak değişmekle birlikte genel olarak haftada 3 gün) uygulanması gerekiyor.

Son düzenleme:
pilates yapmayı çok seviyorum.geçen yıl pilatesle 36 bedene kavuştum 2-3 aydır yapmıyorum vücudum saldı.2 gündür yenıden yapmaya başladım.ılk seansta bıle olumlu gelişmelerı veren tek spor dıyorum

Bende başlayacağım bu hafta kızlar daha önce baya incelmiştim, sabahları plates akşamları yürüyüş programım var artık umarım herşey güzel olur

Fakat dvd leriyle değil tv8 deki videolarını indirdim onlarla yapacağım sanırım

merhaba kızlar bende platese başlamak istiyorum ama plates topunun boyutu 65 75 cm diye değişiyor bunu neye göre alıcam, ebru şallının programı hala devam ediyormu?

kızlar ebru şallı yeni yayın döneminde beyaz tv de program yapacakmış...eylülden itibaren her sabah pilatese devam :))

ben bugun topunu minderini lastiğini bide ebru sallının cdlerini siparis verdim ins yapabilirim kalacalardan 5-6 cm incelsem yeter boyum 172 kilom 54 ise yarar mı sizce kızlar:)

Kızlar benim basen ölçüm 96 ve bacaklarımın iç kısımları çok sarktı.Pilates yaparsam sarkıklıklar gider mi ve 6 cm incelir miyim?

canım kaç bedendin 36 ya düştün bide ne kadar zamanda oldu bu.

canım ben 42 bedenden 36 ya düştüm.sağlıklı beslenme yürüyüş ve pilatesle 3 ayda 36ya düştüm.pilates hem sıkılaştırıyor hemde doğru nefesle vücudun daha canlı daha sağlıklı görünmesını sağlıyor.resmen değişim yaşıyorsun daralıyrsun.şiddetle tavsiye edıyorummmmm

bulmuşssun konuyu ben de link yollamak üzereydim.her gün yapıyor muydun pilatesi.kaç dk.keşke ben de yürüyüş yapsam ama vaktim yok.o yüzden pilatese devam edeceğim.

evet canım ya hergün yapıyordum bende taşınma arifsındeyım şuan hergün pilates yapamıyorum ama yürüyüşümü mutlaka yapıyorum

Bende 2 gndür plates yapıyorum kızlar, daha önce de bi incelmem olmuştu...

Sabah 6da kalkıp önce 1 saat yürüyüş yapıyorum sonra gelip tv8 programlarından toparladığım videolarla yarım saat plates yapıyorum, karın ve kol kaslarımda ağrı var, çok seviyorum platesi

Bende 5 gündür pilates yapıyorum.Daha önce de arasıra yapıyordum ama artık düzenli yapıyorum.Daha önce ağır sporlar yapıyordum.Bu yüzden pilates bana çok hafif geliyor.Hiçbir işe yaramayacakmış gibi hissediyorum bilemiyorum ama insanı çok rahatlatıyor.

canimmm kesinlikle ise yarayacak dogru yaparsan

ben bir yil önce basladim cok ara vermek zorunda kaldim haftasonu kaldigim yerden devam ediyorum biraz yediklerine dikkat biraz yürüyüs ve pilates = mucizevi degisim
özellikle popo kisminda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…